Teräselementti

Uniikit ja modernit julkisivuratkaisut

Uniikit ja modernit julkisivuratkaisut Teräselementiltä

Teräselementti on toteuttanut useiden merkittävien kohteiden julkisivut. Tampereen seudulla kädenjälkeämme voi ihailla vaikkapa Kauppakeskus Ratinan ja Veskan laajennusosan lasikatoissa, lasiseinissä ja julkisivuissa. Olemme olleet urakoimassa myös useita Tampereen yliopiston rakennuksia. Viimeisimpänä toteutimme Taysin alueella sijaitsevan Arvo2:n julkisivun, mikä on loistava esimerkki arkkitehdin varsin huikean vision toteutuksesta.

Myös 50 metrin korkeuteen kohoavan Technopolis Asemakeskuksen (kuvassa) modernit julkisivurakenteet toteutetaan Teräselementin rankaelementtiseinäjärjestelmällä. Viimeistellyn ulkonäön rakennukselle takaavat kupari-, alumiini ja teräspintaiset Composer-julkisivulevyt.

Lue lisää julkisivuratkaisuistamme.

Technopolis Asemakeskus

Technopolis Asemakeskuksen julkisivuratkaisut

Rankaelementtiseinä-järjestelmä

-Käyttökohteina asuinkerrostalot, toimisto- ja liikerakennukset, sairaalat ja koulut

-Tehtaassa esivalmistettu ja sääsuojattu: luotettava kosteudenhallintaprosessi takaa terveet rakenteet

-Hyvät tekniset ominaisuudet: lämmöneristävyys, tiiviys, ääni- ja paloeristys

-Elementtijärjestelmällä seinät saadaan umpeen nopeasti

-CE-merkitty

Composer -julkisivuverhous

-Palamaton komposiittirakenne

-Isot tasomaiset tuotteet piilokiinnityksellä

-Materiaalivaihtoehdot: teräs, alumiini, rheinzink, kupari, keraaminen sekä HST ja RST

Technopolis Yliopistonrinteen julkisivut

Teräselementti Oy:n erikoisosaamista on hyödynnetty monipuolisesti myös Technopolis Yliopistonrinteen neljän rakennuksen kokonaisuudessa teräsrunkorakenteissa, ulkoseinärakenteissa ja monimuotoisissa julkisivuissa. Toteutuksen eri vaiheissa on käytetty lasiseiniä, silkkipainettuja kaksoislasijulkisivuja, aurinkosuojalasituksia sekä erilaisia julkisivulevyjä.

Julkisivut kätevästi kokonaistoimituksena

Toteutamme korkealaatuiset julkisivuratkaisut energiatehokkaista rankaelementtiseinistä moderneihin ja näyttäviin lasiseiniin ja kaksoisjulkisivuihin. Julkisivun kokonaistoimitus on helppo, käytännöllinen ja turvallinen tapa rakentaa.

Pitkä kokemus ja vankka osaaminen ovat suunnittelijoidemme valtteja. Parhaat ratkaisut tehdään projektipäälliköiden, suunnittelijoiden, työnjohtajien ja asennustyönjohtajien yhteistyönä jo esisuunnitteluvaiheessa. Kaikkien osapuolien saumaton yhteispeli varmistaa, että laatu pitää ja projekti pysyy sovitussa aikataulussa.

Lisätietoja julkisivuratkaisuistamme antaa:

Jani Nieminen
Projektipäällikkö, hankekehitys
Puh. 044 042 2510
jani.nieminen@teraselementti.fi

Alihankintakuulumiset

Ensimmäinen täysi vuosi putkilaserin alihankintamyyntiä on takana ja mennyt vuosi näyttää hyvältä. Suomen suurimman putkilaserin alihankintapalvelut ovat löytäneet paikkansa teollisuudesta. Putkilaserin hyödyntäminen teräsrungoissa niin rakentamisen puolella kuin kone- ja laiterakentamisen puolella paranee koko ajan. On huomattu, että putkilaser on kustannustehokas tapa tehdä reikiä ja muotoja, niin putkiin kuin palkkeihinkin, hyvällä tarkkuudella.

Vuonna 2019 Teräselementti haluaa palvella putkilaserasiakkaitaan entistä paremmin.  Alihankintapuolella laajennamme palveluita putkilaserleikkauksen ympärille. Tarjoamme teräsrunkorakenteiden sopimus- ja projektivalmistusta kone- ja laitevalmistajien kokoonpanoihin. Konepajamme esikäsittely on moderni ja tehokas sekä kokoonpanopuolella ammattitaito erinomaista. Suomen suurimman putkilaserin lisäksi pystymme esikäsittelemään palkkeja ja profiileja automaatti sahaporakeskuksella. Levyjen esikäsittelyjä pystymme tekemään itse plasmakoneellamme, kokoonpanohitsaaminen onnistuu sekä automatisoidusti että käsin. Tämä koneiden ja työntekijöiden yhteistyö sekä pajamme isot tilat luovat poikkeuksellisen hyvät puitteet teräsrunkorakenteiden ja -tuotteiden valmistukseen.

Terveisin,

Manu Heinämäki, Tuotepäällikkö

040 841 9413

Putkilaser

 

Send this to a friend