Teräselementti

Oma ilme julkisivulla

Elementtijulkisivut tämän päivän tapaan

Nykyaikainen elementtijulkisivu on monipuolisuudessaan ja muuntelumahdollisuuksissaan ylivoimainen. Elementtiratkaisuilla voidaan tehdä julkisivuja, jotka perinteisillä verhouksilla ovat liki mahdottomia.

Elementtien ulkoverhouslevyksi on tarjolla useita moderneja vaihtoehtoja, joiden avulla arkkitehti pääsee haluamaansa lopputulokseen. Värit voi valita raaka-ainevalmistajien värikartoista. Ulkonäkö pysyy huoliteltuna ja julkisivu kestää.

Seinäverhouksella korostat tyyliä

Monipuolisilla julkisivulevyillä viimeistelet rakennuksen tyylin. Voit valita maalipinnoitettua teräsohutlevypintaa, alumiinia tai kuparia. Julkisivulevyt antavat lähes rajattomasti yksilöllisiä mahdollisuuksia suunnittelijoille. Voit valita haluamasi värin, leveyden, pituuden ja materiaalit. Kaiken.

Julkisivulevyjen avulla syntyvät myös tasomaiset, näyttävät ja sileät metallipinnat. Komposiittirakenteinen julkisivulevy sopii erinomaisesti uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin. Pintamateriaalina voidaan käyttää maalipinnoitettua terästä, ruostumatonta terästä, alumiinia, kuparia tai messinkiä.