Teräselementti

Teräselementti peruskorjasi Tampereen yliopistollisen sairaala B-siiven julkisivut

19.12.2017

Tampereen yliopistollinen sairaala, B-siipi, Tampere, julkisivusaneeraus 2016-2017

Tampereen yliopistollinen sairaala, B-siipi, Tampere, julkisivusaneeraus 2016-2017

Teräselementti Oy

MEDIATIEDOTE  19.12.2017

 

Teräselementti peruskorjasi Taysin B-siiven julkisivut

Teräselementti Oy urakoi Tampereen yliopistollisen sairaalan 14-kerroksisen B-siiven julkisivujen peruskorjauksen rakennesuunnittelusta asennukseen. Julkisivujen 6500 m2:n peruskorjaus toteutettiin Teräselementti Oy:n Composer Komposiitti -julkisivulevyllä ja 50 mm:n lisälämmöneristyksellä. Julkisivu-urakkaan kuului myös Keskussairaalan päärakennuksen uudet lasiseinät.

”Tilaajana meillä oli julkisivujen peruskorjaukselle tarkat laatuvaatimukset, jotka Teräselementti täytti luotettavana yhteistyökumppanina. Teräselementti sopeutti julkisivu-urakkansa sairaalan oman toiminnan huomioon ottaen. Julkisivu-urakoitsija tiedotti kaikista työvaiheista esimerkillisesti tilaajaa, henkilökuntaa ja sairaalan asiakkaita”, toteaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ylivalvoja Esa Rinta-Jaskari.

”Composer Komposiitti –julkisivulevyllä ja lisälämmöneristyksellä korjattu ulkoseinärakenne toimii nyt teknisestikin paremmin; seinärakenteen kosteusprosentti on mitatusti pienempi ja seinärakenteen lämpötila on noussut huomattavasti peruskorjauksen ansiosta”, kertoo Rinta-Jaskari, PSHP.

Julkisivujen peruskorjaus aloitettiin elokuussa 2016 ja kohde valmistui lokakuussa 2017.Arkkitehtisuunnittelusta vastasi tamperelainen Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy ja rakennuttajakonsulttina toimi Ramboll CM Oy.

Kohdevideon voit katsoa tästä.

Lisätietoja: Myyntipäällikkö Kari Heinämäki, Teräselementti Oy, 050 414 7484 

Teräselementti Oy on lempääläläinen teräsrakentamiseen erikoistunut perheyritys. Vuonna 1964 perustetun yrityksen pitkät perinteet takaavat asiakaslähtöisyyden ja korkean teknisen asiantuntemuksen. Teräselementti Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat teräsrungot, teräshallit, toimitilat, erikoisjulkisivut, julkisivutuotteet ja facelift-julkisivusaneeraukset sekä putkilaserleikkaus. Teräselementti Oy toteuttaa kokonaispalveluna asiakkaalleen kohteen arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, valmistuksen, asennuksen ja projektinjohdon. Yrityksen pääkonttori, konepaja, tuote- ja elementtitehdas sekä putkilasertuotanto sijaitsevat Lempäälässä.  

www.teraselementti.fi

Send this to a friend