Teräselementti

Teräshallit ja toimitilat

Edelläkävijä teräshalli- ja toimitilarakentamisessa

Teräshalli - Valintatalo Hallit - Toimitila Hallit - Tuotantotila
Liikerakennukset ja kauppakeskukset
Toimivin toimitila tehdään tietysti asiakkaan lähtökohdistasi. Meiltä saat taatusti sopivan, yksilöllisen ja korkealaatuisen teräsrunkoisen toimitilarakennuksen.
Varasto- ja logistiikkakeskukset

Isotkin kohteet toteutetaan kustannustehokkaasti ja nopeasti. Oma rakennesuunnittelumme auttaa löytämään parhaat ratkaisut.

Tuotanto- ja varastorakennukset

Toimitilan rakentaminen ammattilasen kanssa on helppoa, saat kaikki saman katon alta.

Teräshallien ja toimitilojen kokonaisratkaisut suunnittelusta asennukseen

Teräsrakentaminen on erittäin kustannustehokasta. Ota yhteyttä projektipäällikköömme. Saat nopeasti ennakkohinnan. Suunnittelemme tarvittaessa yhdessä arkkitehtimme kanssa liiketoimintaasi istuvan ja tyylikkään toimitilaratkaisun. Vastaamme toimitilan tai hallilaajennuksen suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta teräsrunkoa, julkisivu- ja vesikattorakenteita myöten. Olemme luotettava kumppani teräs- julkisivurakentamisessa.

Meiltä saat palvelun ja urakkahinnan yhdestä paikasta. Saat myös oman yhteyshenkilön, joka pitää sinut tilanteen tasalla – projekti etenee sujuvasti. Teräselementti Oy toteuttaa laadukkaasti ja kustannustehokkaasti teräshallit ja toimitilat sovitusti kokonaispalveluna asiakkailleen.

Lähetä viesti

Nimi: *

Email: *

Viesti*:

Ratkaise tehtävä lähettääksesi viestin (roskapostin esto):