Teräselementti

Teräshalli- ja toimitilaratkaisut

Toimivin toimitila tehdään tietysti palvelemaan liiketoimintaasi mahdollisimman hyvin. Teräselementin omat ratkaisut ovat erittäin kustannustehokkaita. Kannattaa ottaa heti esisuunnitteluvaiheessa yhteyttä projektipäällikköömme ja arkkitehtiimme. Yhdessä pystymme suunnittelemaan kokemustamme hyödyntäen parhaat ratkaisut juuri sinun tarpeisiin.

Yhteinen rakennusprojekti

Toimitilojen rakentaminen sujuu kätevästi ammattilaisen kanssa. On tärkeää, että projekti etenee suunnitellusti heti alusta saakka. Teräselementissä saat käyttöösi vuosikymmenten kokemuksen ja vankan suomalaisen ammattitaidon. Tehokas yhteistoimintamme takaa onnistuneen projektin suunnittelusta asennukseen.

Projektipäällikkömme tulee mielellään tapaamaan teitä. Arkkitehtimme voi esittää hankkeen lähtökohdaksi erilaisia käytännön ratkaisuja, jotta vaihtoehtoja ja niiden kustannuksia voidaan vertailla. Tosiasioiden pohjalta päätökset on helppo tehdä. Kun rakennukselle löydetään yhdessä sopiva toteutusmalli ja muoto, voimme tehdä myös piirustukset rakennuslupaa varten. Rakentamispäätöksen jälkeen palvelemme myös toteutuksen ja yksityiskohtien suunnittelussa. Lopputuloksena on harkittu kokonaisuus, joka tukee liiketoimintaasi ja kirkastaa yrityskuvaasi.