Teräselementti

Katsaus menneeseen ja tulevaan

Teräselementin vuosi on ollut menestyksekäs

f2254835-4264-41b2-adba-787dfd5c758fKulunut vuosi on tarjonnut meille runsaasti onnistumisia. Teemme tänä vuonna positiivisen tuloksen. Teräselementti on ollut jälleen tänä vuonna vastuussa lukuisista eri rakennuksista Suomen kaupunkikuvassa, ja saamme olla toteutuksista ylpeitä. Erityisesti haluan nostaa esiin koko organisaatiomme yhteisen onnistumisen, Helsinki-Vantaan lentoaseman laajennus, jonka toteutimme Finavialle. Teräselementti on tehnyt projektiin monipuolisesti sekä suunnittelua että teräsrunkojen ja lasijulkisivujen valmistusta ja asennusta. Finavia on ollut erittäin tyytyväinen.

Tänä vuonna olemme ottaneet todelliseen hyötykäyttöön Suomen suurimman putkilaserin, joka on Teräselementin kaikkien aikojen mittavin koneinvestointi. Jatkossa pystymme hyödyntämään suunnittelussa entistä monipuolisemmin sen tarjoamia mahdollisuuksia, ja vahvistamme osaamistamme runkorakentamisessa. Myös oma innovaatiomme, uudenlainen toimi-, varasto- ja harrastetilan rakentamisen konsepti Tilaa.fi on osoittautunut menestyksekkääksi. Lempäälän Ideaparkia vastapäätä valmistuvat hallit ovat viimeistelyä vaille valmiita, ja viimeisiä halliosakkeita myydään ja vuokrataan tällä hetkellä. Myös Pirkkalassa olemme saaneet juuri rakennusluvan, ja siellä rakentaminen alkaa vuoden 2019 aikana.

Teräselementti on ollut aina teräsrakentamisen edelläkävijä. Perheyrityksemme aloitti 54 vuotta sitten suomalaisen teräsrakentamisen rakentamalla teräksestä tehtyjä halleja. Ensi vuonna palaamme entistä vahvemmin takaisin juurillemme toimittamaan laajempia teräsrakentamisen kokonaisuuksia ja keskitymme erityisesti hallirakentamisen kokonaispalveluun: suunnitteluun, valmistukseen ja asennukseen. Olemme tulevaisuudessakin monipuolinen, vastuullinen ja luotettava rakentamisen kumppani laadukkailla tuotteilla, palveluilla ja osaavalla henkilöstöllä.

Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta, ja toivottaa rentouttavaa juhlakautta.

Jarmo Viitala
hallituksen puheenjohtaja
Teräselementti Oy

Tule töihin Teräselementtiin

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perinteinen suomalainen perheyritys.

Yrityksemme tarjontaan kuuluvat teräshallit, -rungot ja toimitilat asiakkaan toivomassa toimituslaajuudessa, sekä julkisivu- ja lasirakenteet, julkisivusaneeraukset ja -tuotteet. Menestyksemme perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen. Luotamme omaan ammattitaitoiseen henkilökuntaamme niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin asennuksessakin.

Toimintamme laajentuessa haemme osaavaan joukkoomme:

Työpäällikköä

Tehtävänäsi on vastata Teräselementin KVR-hallihankkeiden toteutuksesta. Toimit yhdyshenkilönä rakennuttajapäällikön, työmaamestareiden, suunnittelijoiden ja aliurakoitsijoiden välillä. Vastaat taloudellisesti kohteiden toteutuksesta. Toimit työmaiden työnjohtajien suorana esimiehenä.

Rakennusarkkitehtia

Tehtävänäsi on luoda uudis- ja saneerauskohteisiimme näyttäviä julkisivuja ja toimivia ratkaisuja. Toimenkuvaasi kuuluvat mm. kohteiden myyntikuvien sekä rakennuslupakuvien laadinta. Hallitset 3D-mallintamisen perusteet esim. Revit-ohjelmalla. Toimit yhteistyössä myynnin, tuotannon ja asiakkaiden kanssa.

Asennustyönjohtajaa

Johdat julkisivusaneeraus- ja uudiskohteitamme Etelä-Suomessa. Toimit asiakaslähtöisesti, omatoimisesti ja järjestelmällisesti. Vastaat kohteiden aikataulutuksesta, kustannusseurannasta sekä laadunhallinnasta.

Suunnittelijoita

Vanhempi suunnittelija, jolla on kokemusta teräs- tai julkisivurakentamisesta. Olet koulutukseltasi rakennusalan insinööri tai DI. Osaat mitoittaa rakenteita ja omaat hyvän ymmärryksen rakennusfysiikasta. Mitoitusohjelmat sekä Tekla Structures ovat sinulle tuttuja.

Nuorempi suunnittelija, joka haluat oppia teräsrakentamisen tai julkisivurakentamisen suunnittelua. Osaat rakenteiden mitoituksen, mallinnuksen ja rakennusfysiikan perusteet, ja olet koulutukseltasi insinööri tai DI.

Tuotannonsuunnittelijaa

Vastaat julkisivutehtaan tuotannon kuormittamisesta, materiaalien logistiikasta ja aikataulutuksesta. Omaat jo kokemusta rakennus- tai muun teollisuuden tuotannosta. Olet koulutukseltasi teknikko tai insinööri. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja sopeudut hyvin muutoksiin.

Kysymyksiin vastaa:

tuotantojohtaja Jere Mäkiranta 044 753 6215 jere.makiranta@teraselementti.fi ja toimitusjohtaja Ville Helenius 040 539 3488 ville.helenius@teraselementti.fi

Jätä hakemus 18.01.2019 mennessä osoitteeseen rekry@teraselementti.fi

SIM Finland Ylöjärvelle

Talven kynnyksellä Ylöjärvelle, Tampereen kupeeseen nousee upea, kuuran peittämä teräsrunkokohde. Pieni pakkanen on kirittänyt asennuksia, jotka normaaliin tapaan ovat sujuneet hienosti. Toimitamme SIM Finlandin kohteeseen teräsrungon, kantavan kattopellin sekä alumiinilasiseinän.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Jyrki Kumpula p. 044 300 0744.

TE_SIM_06 TE_SIM_05

Technopolis modernit julkisivurakenteet

Modernit julkisivurakenteet Technopolis Asemakeskukseen Tampereelle toimittaa Teräselementti Oy.

– Ulkoseinät kevyellä rankaelementtiseinäjärjestelmällä
– Avaruutta ja valoa lasiseinillä
– Viimeistely ulkonäkö kupari-, alumiini ja teräspintaisilla Composer-julkisivulevyillä
– Näyttävyyttä keraamisilla julkisivulankuilla

Soita ja kysy lisää
Jani Nieminen
p. 044 042 2510

Teräsrakenne 04/2018 lehdestä löytyy tarkempaa tietoa Technopolis Asemakeskuksesta:

terasrakenne_2018-04_treasemakeskus

Technopolis 21.11.2018

Technopolis Asemakeskus 21.11.2018

Send this to a friend