Rakennamme pienkuormaajistaan maailmalla tunnetulle Avant Tecno Oy:lle 3 600 neliömetrin lähettämöhallin. Uusi hallirakennus nousee Ylöjärvelle yrityksen tehtaan yhteyteen.

Toteutamme hallin avaimet käteen -periaatteella. Kokonaisuuteen sisältyy suunnittelu luonnosvaiheen kuvineen sekä itse toteutus ja asennus. Toimimme pääurakoitsijana vastaten koko rakennusurakasta.

”Avant Tecno on menestyvä yritys, joka kasvaa vauhdilla. On hienoa olla mukana heidän matkassaan. Olemme aiemmin toteuttaneet yrityksen toimitiloihin toimisto-showroom-kokonaisuuden. Nyt uuden projektin myötä onnistunut yhteistyö saa jatkoa”, kertoo Teräselementin toimitila- ja hallirakentamisesta vastaava myyntijohtaja Juho Viitala.

Avant Tecno on valmistanut vuodesta 1991 lähtien jo yli 45 000 pienkuormaajaa, ja yrityksen liikevaihto on kehittynyt viime vuosina voimakkaasti. Avant Tecnon modernilla, pitkälle automatisoidulla tehtaalla Ylöjärvellä valmistetaan kaikki Avant-pienkuormaajat alusta loppuun. Lisäksi yrityksellä on myyntiyhtiöt Saksassa, Iso-Britanniassa ja USA:ssa sekä maahantuontikumppaneita yli 55 maassa.

Uuden lähettämöhallin rakentaminen on alkanut kesällä 2021, ja projekti valmistuu vuoden vaihteessa.

Avant Tecno_havainnekuva_lähettämö-hallirakentaminen_referenssi_Teräselementti

 

Havainnekuvat: Arkkitehtuuritoimisto Jaakko Nieminen Oy

 

Lue lisää toteuttamistamme toimitiloista >

 

 

Jaa artikkeli somessa