Yrityksemme kasvaa ja uudistuu – etsimmekin nyt lisää uusia, aktiivisia tekijöitä joukkoomme.

Etsimme teräs- ja julkisivuyksikölle yhteistä hankintapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

 

Haemme teollisuuden tai erikoisrakentamisen hankinnan ammattilaista, jolla on voimakas halu menestyä työssään ja saavuttaa kaupallisesti laadukkaita tuloksia.

Ymmärrät Teräselementin toimintaympäristön laajuuden ja sen suomat mahdollisuudet. Osaat kokemuksesi ansiosta hankkia pikemminkin valmiita ratkaisuja kuin pieniä osia sekä löytää ajankohtaisiin projekteihin toimivia vaihtoehtoja.

Julkisivuliiketoiminnassa tiivis yhteistyö projektimyynnin ja -toteutuksen kanssa on työn ytimessä. Vastaavasti julkisivu- ja teräsrakenteiden osalta teet myös teknistä projektihankintaa niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Asennusten alihankinta ja suunnittelutyön hankinta voivat kuulua toimenkuvaan, kuten vuosisopimukset joidenkin tuotteiden osalta. Aikataulujen ymmärrys tuotannon ja rakentamisen suhteen on työssäsi olennaista.

Tehtävässä menestymisen edellytyksiä ovat muun muassa

  • Sopiva kokemus teräsrakenteiden ja/tai julkisivumateriaalien kansainvälisestä hankinnasta
  • Rakentava asenne ja halu edistää edustamasi yrityksen kilpailukykyä
  • Erinomaiset neuvottelutaidot ja kyky luoda pitkäaikaisia suhteita
  • Sopimusosaaminen myös Suomen rajat ylittäviin kumppanuuksiin
  • Kyky luoda ja johtaa moderneja toimittajasuhteita
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielen taito

Meillä pääset mukaan dynaamiseen ja kehittyvään toimintaan ja hyvähenkiseen tiimiin. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Lempäälässä, ja tehtävässä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 11.2.2024 mennessä, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat Armstrong Nextin Jukka-Pekka Annala puh. 050 444 4455 ja Heikki Tiihonen puh. 0400 251519.

Hae paikkaa >

 

 

Teräselementti Oy on halli- ja julkisivurakentamisen edelläkävijä Suomessa. Olemme vuonna 1964 perustettu uudistuva perheyritys, jonka tarjontaan kuuluvat hallit ja toimitilat, julkisivurakenteet ja -tuotteet sekä teräsrungot. Meitä kiitetään erityisesti laadukkaasta työn jäljestä sekä Teräselementin tavasta toimia joustavasti ja vastuullisesti.

Jaa artikkeli somessa