Haemme nyt sinua suunnittelu-urasi alkuvaiheessa oleva sekä sinua kokeneempi RAKENNESUUNNITTELIJA, Lempäälän toimipisteeseemme.

Voit olla juuri valmistunut tai sinulla on muutaman vuoden kokemus suunnittelusta. Sinulla on rakennus- tai konetekniikan koulutus.

Haemme tiimiimme rakennesuunnittelijaa, joka toimii Teräselementin koko suunnittelukentässä tai keskitetymmin tiettyyn osa-alueeseen. Teräselementin suunnitteluskaalaan kuuluu laajasti teräsrunko, alumiini-, lasi- ja ohutlevyrakenteet.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi ammattilaistiimiämme! Pääset yhdessä myynnin, tuotannon, asennuksen ja muun teräksisen ammattilaistiimin kanssa toteuttamaan näyttäviä julkisivukohteita.

Tarjoamme sinulle itsenäisen suunnittelun tehtävänkuvan monipuolisten kohteidemme parissa, mutta saat myös ammattimaisen suunnittelutiimin tuen työllesi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Adeccon sivuilla tästä linkistä 15.7. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Teemu Vuorinen 23.6., 25.6. ja 14.7., puh. 0400 610041, teemu.vuorinen@adecco.fi.

 

 

Jaa artikkeli somessa