Yrityksemme kasvaa ja uudistuu – etsimmekin nyt lisää uusia, aktiivisia tekijöitä joukkoomme.

Etsimme Laserhaalaajaa vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme laserhaalaajaa esikäsittelyosastolle. Teräselementillä on laaja konekanta, joiden avulla terästä työstetään. Koneina toimivat putkilaserit, porasaha- ja sahayksiköt sekä sinkopuhdistuskone. Työntekijät työskentelevät 2-vuorotyössä (40h/vko) ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen ja kokemuksen mukaan. Toimitilat sijaitsevat Lempäälän Ideaparkin vieressä Marjamäen yritysalueella.

Lue lisää ja hae paikkaa >

 

Etsimme Sahaoperaattoria vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme sahaoperaattoria esikäsittelyosastolle. Teräselementillä on laaja konekanta, joiden avulla terästä työstetään. Koneina toimivat putkilaserit, porasaha- ja sahayksiköt sekä sinkopuhdistuskone. Työntekijät työskentelevät 2-vuorotyössä, työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen ja kokemuksen mukaan. Toimitilat sijaitsevat Lempäälän Ideaparkin vieressä Marjamäen yritysalueella.

Lue lisää ja hae paikkaa >

 

Teräselementti Oy on halli- ja julkisivurakentamisen edelläkävijä Suomessa. Olemme vuonna 1964 perustettu uudistuva perheyritys, jonka tarjontaan kuuluvat hallit ja toimitilat, julkisivurakenteet ja -tuotteet sekä teräsrungot. Meitä kiitetään erityisesti laadukkaasta työn jäljestä sekä Teräselementin tavasta toimia joustavasti ja vastuullisesti.

Jaa artikkeli somessa