Oletko elementissäsi myyntitehtävissä? Kiinnostaako sinua erittäin kilpailukykyinen palkka ja etenemismahdollisuudet Suomen johtavassa julkisivurakentajatiimissä. Siinä tapauksessa olet etsimämme henkilö!

Tehtävään kuuluvat uusasiakashankinta ja asiakastapaamiset. Kontaktoit muun muassa arkkitehtitoimistoja, rakennuttajia, kiinteistön omistajia ja rakennusliikkeiden päättäjiä. Voit olla urasi alussa oleva tai jo konkari alalla, vastuualueet tarkentuvat osaamisesi mukaan. Arvostamme asennetta ja motivaatiota aktiiviseen asiakastyöhön, teknistä perusosaamista rakentamisesta joko koulutuksen tai kokemuksen kautta. Sinulta löytyy ymmärrys rakentamisen prosessista ja mahdollisesti myös verkostoja. Katsomme eduksi projektimyynti- ja hankekehitysosaamisen. Toivomme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on positiivinen ja rohkea luonne. Oma-aloitteisuus ja itsenäinen työskentelyote on myös tärkeää. Teräselementillä on hyvä yhteishenki ja mahdollisuus kehittää osaamistaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän tiimin kanssa, joka työskentelee monipuolisten kohteidemme parissa.

Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa. Mikäli sinulla on tehtävään liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä Adeccolla hakua hoitavaan Miia Backmaniin, puh. 040 351 6787, miia.backman@adecco.fi.

Jaa artikkeli somessa