Merkittävät rakennuskohteet ovat usein yhteistoiminnallisia urakoita, joissa vaaditaan uudenlaista osaamista ja uusia toimintamalleja. Näemme tässä toimintaympäristössä paljon potentiaalia, ja tästä syystä haemmekin nyt menestysjoukkoomme henkilöä, jolla on halua ja rohkeutta intohimoisesti kehittää uusia ratkaisuja haastaviinkin kokonaisuuksiin.

Etsimämme suunnittelupäällikkö on vaativien julkisivuhankkeiden suunnittelun ammattilainen, jolla on kokemusta ja näkemystä projektien toteutuksesta aina hankkeen ideasta lähtien viimeiseen vasaran iskuun saakka. Tehtävä on uusi.

Menestyäksesi sinulla on luontaisesti hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Tekninen ajattelukykysi yhdistettynä tämän päivän tekniikan hallintaan antaa sinulle mahdollisuuden ilmentää kaikille projektin osallisille arkkitehdeistä rakennesuunnittelijoihin ideoitasi.

Odotamme sinulta

  • Aikataulujen ymmärtämistä tuotannon ja rakentamisen suhteen
  • Sopivaa kokemusta teräsrakenteiden ja/tai julkisivuhankkeiden suunnittelusta
  • Rakentavaa asennetta ja halua edistää Teräselementin kilpailukykyä
  • Erinomaisia neuvottelutaitoja ja kykyä luoda pitkäaikaisia suhteita
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Meillä pääset mukaan dynaamiseen, kehittyvään toimintaan ja hyvähenkiseen tiimiin. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Lempäälässä ja tehtävässä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta.

Hae tehtävään ma 4.3.2024 mennessä rekrytointikumppanimme Armstrongin verkkosivuilla osoitteessa www.armstrong.fi Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Armstrongin rekrytointikonsultit Jukka-Pekka Annala puh. 050 444 4455 ja Heikki Tiihonen puh. 0400 251519.

Jaa artikkeli somessa