Varmistaaksemme kannattavan kasvun ja positiivisen kehityksen myös tulevaisuudessa, etsimme nyt YKSIKÖNJOHTAJAA, hallirakentaminen ja teräsrakenteet -liiketoiminta-alueille.

Otat kokonaisvastuun hallirakentamisen ja teräsrakenteiden liiketoiminnan tuloksesta ja kehittämisestä. Toimit osaavan myynti-, suunnittelu- ja projektiorganisaation johtajana ja teet aktiivista yhteistyötä muiden liiketoiminta-alueiden sekä tehtaan avainhenkilöiden kanssa. Olet keskeisessä roolissa asiakassuhteissa ja yhteistyöverkostosi eri sidosryhmien sekä kumppaneiden kanssa on laaja. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle. Sijaintipaikkasi on Lempäälä.

Sinulle on eduksi, mikäli tunnet rakentamisen tai muun projektiliiketoiminnan hankkeitten eri vaiheet asiakassuhteiden luomisesta luovutukseen ja käyttöönottoon asti. Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta sekä kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta johtamisesta ja merkittävien asiakassuhteiden kehittämisestä. Esim. rakennusliike-, rakennusmateriaaliteollisuuden- tai projektiliiketoiminnan kokemus voisi olla hyvä lähtökohta menestymiselle.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenumerolla FI-17457) viimeistään 22.12.2022.

Jaa artikkeli somessa