Etsimme hitsausinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Projektit toteutetaan joko tuoteosakauppoina tai tilaajan toimittamien suunnitelmien mukaan. Työssäsi pääset toimimaan osana yrityksen kehitystä ja vetovastuuseen hitsaustiimistä. Tärkeä osa työtä on hitsaustoimintojen ylläpito ja kehittäminen standardien mukaisesti, hitsauksen laadunvalvonta sekä työmenetelmien kehittäminen yhteistyössä tuotantotiimin ja johdon kanssa.

Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa teknistä koulutusta sekä työkokemusta ja tuntemusta rakenneteräksen hitsauksen parista. Toivomme sinulta myös aikaisempaa kokemusta työnjohdollista tehtävistä, sillä tärkeä osa työtä on ihmisten kanssa toimiminen. Eduksi katsotaan IWE/IWT/IWS- tutkinto, teräsrakenteiden tuntemus sekä ymmärrys laaja hitsausmenetelmistä. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä asennetta.

Työn aloitus on viimeistään vuoden 2021 alussa, mutta toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo haun aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa viimeistään 1.11.: https://www.bolt.works/jobs/avoimet-tyopaikat/#!663219-hitsausinsinoori%20teraselementti%20oy:lle-37570%20lemp%C3%A4%C3%A4l%C3%A4.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16: Antti Tuhkala: 050 591 6014 antti.tuhkala@bolt.works

Jaa artikkeli somessa