Inkoon Venehotelli on moottoriveneiden hyllysäilytykseen soveltuva halli ja venepalveluita tarjoava yritys Inkoon Kalasatamassa. Venehotelli tarjoaa talvisäilytystä 5 – 10,5 metrin moottoriveneille sekä huoltopalveluja niiden moottoreille ja vetolaitteilleVenehotelli on ensimmäinen ja ainoa laatuaan Suomessa. Se on veneilijöiden perustama, johtama ja omistama. 

Inkoon Venehotelli aloitti Yhdysvalloissa suositun moottoriveneiden hyllysäilytyksen vuonna 2010. Konseptin Suomeen tuonut Joel Nemes rakennutti tuolloin Inkoon Venehotellin ensimmäisen teräshallin Teräselementin kanssa.  

Vuosikymmenen aikana toiminta on laajentunutvenehotelli on ollut täynnä viidettä talvea peräkkäin, ja takana on jälleen uusi ennätyskevät. Tarve uusille venepaikoille on ollut suurta, joten toimintaa päätettiin laajentaa ja rakennuttaa toinen halli palvelemaan uusia ja vanhoja veneilijöitä. Maaliskuussa Venehotellin liiketoiminnan myynyt Nemes suosittelikin Teräselementtiä uudelle toimitusjohtajalle Kristian Rämeelle myös seuraavaan hallihankkeeseen. 

”Teräselementti on toimittanut hallikokonaisuudet siinä laajuudessa, aikataulussa ja hinnassa, jossa on luvannut. Sen lisäksi Teräselementin henkilökunta on palvellut minua erinomaisen hyvin. Yhteistyö on sujunut aina hyvin – luottamus on molemminpuolista. Teräselementti on esimerkillinen yhteistyökumppani”, Nemes sanoo. 

Uusi halli harjakorkeuteen etuajassa 

Teräselementti on toteuttanut Inkoon Venehotelliin kaksi teräshallia kokonaispalveluna. Kumpaankin halliurakkaan ovat kuuluneet hallien teräsrungot, seinät, vesikatot, ikkunat ja ovet. Lisäksi Teräselementti on huolehtinut kokonaisuudessaan hallien suunnittelusta ja toteutuksesta, sekä projektinjohdosta. 

Uuden teräshallin rakentaminen alkoi nykyisen hallin naapurissa maaliskuussa 2020. Halli nousi harjakorkeuteensa jo toukokuun lopussa, hieman aikataulusta edellä. Halli lähes tuplaa venepaikat ja nostaa venehotellin kapasiteetin 400 paikkaan. Uusia varauksia on jo voitu ottaa vastaan, sillä halli valmistuu aikataulun mukaan ennen tulevaa talvisäilytyskautta.

”Teräselementti on osoittautunut laadukkaaksi valmistajaksi. Ensimmäinen, yli 10 vuotta sitten rakennettu halli on edelleen moitteettomassa kunnossa. Kaikki takuuasioiden piiriin kuuluvatkin asiat on hoidettu joustavasti ja laadukkaasti. Myös uuden hallin rakentaminen on sujunut erittäin hyvinLaadullisesti saamme jälleen hyvän venehotellin, ja toivotaan, että saamme tulevaisuudessa kolmannenkin hallin Teräselementin toimittamana”, Nemes summaa. 

Inkoon Venehotelli_teräsrungon pystytys-referenssi-Teräselementti

Inkoon Venehotelli-teräshallin pystytys-3-referenssi-Teräselementti

Inkoon Venehotelli-teräshallin pystytys-2-referenssi-Teräselementti

Jaa artikkeli somessa