Rankaseinät verhouksilla

Teräselementti toimittaa seinärakenteet kokonaisuutena – näin varmistetaan kestävästi toteutettu ja hyvin hallittu kokonaisprojekti.

Teräselementin rankaelementtiseinäjärjestelmän avulla voidaan toteuttaa monimuotoisia julkisivuja. Seinärakenteen pintaan voidaan asentaa monipuolisesti erilaisia julkisivutuotteita ja -materiaaleja, kuten eri metallit, keraamiset tuotteet, lasi, rappaus, tiili ja puu.

Järjestelmä perustuu esivalmistettuihin rankarunkoisiin suurelementteihin. Runkomateriaaleina käytetään kertopuuta (LVL) tai termorankaa. Elementeissä ikkunat ja ulkoverhous ovat pääosin valmiiksi tehdasasennettuna. Elementit ovat täysin säältä suojattuja, ja terveet seinärakenteet varmistetaan luotettavalla kosteudenhallintaprosessilla. Järjestelmä on CE-merkitty.

Järjestelmän etuina ovat tiiviit energiatehokkaat rakenteet, nopea asennus ja luotettava kosteudenhallinta. Vakio ratkaisulla saavutetaan erinomaiset ääni- ja paloeristysominaisuudet. Elementtijärjestelmällä tehdään myös mittatarkka, suora ja jäykkä alusta vaativille julkisivurakenteille.

Rankaelementtiseinäjärjestelmä soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Käyttökohteina ovat erityisesti toimisto- ja liikerakennukset, hotellit, sairaalat, koulut ja asuinkerrostalot.

Teräselementin rankaelementtiseinäjärjestelmä toteutetaan aina projektikohtaisesti kokonaistoimituksena sisältäen suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Laadukkain ja kustannustehokkain lopputulos syntyy, kun seinä- ja julkisivurakenne liittymineen suunnitellaan ja toteutetaan kokonaisuutena, hankkeen erityispiirteet ja liittyvät rakenteet huomioiden.

Mietitään yhdessä ratkaisuja ja vaihtoehtoja!

Kysy lisää: Kari Heinämäki, puh. 050 414 7484

Katso julkisivureferenssejämme >

ULKOSEINÄ- JA JULKISIVULASIRAKENTEET KOKONAISTOIMITUKSENA, ESPER-PERHETALO, MIKKELI

OTA YHTEYTTÄ

Kari Heinämäki
myyntijohtaja
Julkisivurakentaminen
050 414 7484
kari.heinamaki@teraselementti.fi