Teräselementti

Julkisivut

Persoonallinen julkisivu näkyy kauas

Julkisivuelementit Toimitilansa julkisivusta yritys tunnetaan. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme korkeatasoiset julkisivut toimistotaloihin, liikerakennuksiin ja julkisiin rakennuksiin – uusiin ja vanhoihin. JulkisivutuotteetArkkitehdit ja rakennuttajat sovittavat rakennuksen ympäristöönsä ja antavat sille luonnetta sopivalla julkisivuverhouksella. Julkisivulla voidaan myös parantaa energiatehokkuutta. LasirakenteetLasijulkisivut ja lasikatot ovat hyvä ratkaisu silloin, kun tilaan halutaan avaruutta ja luonnonvaloa. Lisäksi lasirakenteet säväyttävät myös ulospäin.

Julkisivu luo rakennuksellesi ilmeen

Ei ole yhdentekevää, miltä toimisto- tai liikerakennuksen julkisivu näyttää. Kun rakennetaan uutta tai saneerataan, on julkisivu keskeinen tyylin ja tunnelman tekijä. Kaunis ja kutsuva julkisivu luo rakennukselle ilmeen, joka heijastaa sen toimintaa ja arvoja.

Toimitamme korkealaatuiset julkisivuratkaisut kevytrakenteisista ja moderneista elementtijulkisivuista näyttäviin lasiseiniin ja kaksoisjulkisivuihin. Urakoimme tyylikkäät julkisivut toimistotaloihin, liikerakennuksiin ja julkisiin rakennuksiin avaimet käteen. Julkisivuja teollisuushalleihin teemme myös elementtitoimituksina. Asennus työmaalla sujuu nopeasti ja tehokkaasti.

Toimintamallimme, projektiosaamisemme ja tehtaan kapasiteetti takaavat, että valmista seinää syntyy nopeasti. Aikataulut pitävät.

Tehdään yhdessä

Onnistunut lopputulos syntyy, kun tilaaja, suunnittelija ja valmistaja käynnistävät yhteistyön projektin suunnitteluvaiheessa.

Saat käyttöösi teräsrakentamisen vankinta kokemusta ja ammattitaitoa. Suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen saumaton yhteispeli varmistaa, että laatu pitää ja projekti pysyy sovitussa aikataulussa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jani Nieminen, myyntipäällikkö              Puh. 044 042 2510

Sähköposti: etunimi.sukunimi@teraselementti.fi

 

Lähetä viesti

Nimi: *

Email: *

Puhelin: *

Viesti*:

Ratkaise tehtävä lähettääksesi viestin (roskapostin esto):

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Send this to a friend