Teräselementti

Julkisivuelementit tuovat julkisivuun tyyliä ja laatua kokonaistoimituksena

Julkisivuelementit tarjoavat rakentajalle paljon käytännön etuja. Rakenteensa vuoksi ne sopivat mainiosti niin teollisuuden, kaupan, varastoinnin kuin vapaa-ajankin rakennuskohteisiin. Keveiden elementtien asennukset onnistuvat kaikkiin runkoihin – puuhun, teräkseen ja betoniin.

Julkisivun kokonaistoimitus on helppo, käytännöllinen ja turvallinen tapa rakentaa. Toimitamme muun muassa toimistotalojen, hallien ja julkisten rakennusten julkisivut avaimet käteen: arkkitehdin suunnitelmista valmiiden julkisivujen asentamiseen.

Pitkä kokemus ja vankka osaaminen ovat suunnittelijoidemme valtteja. Ymmärrämme julkisivurakenteiden toimintaa ja läheinen yhteys valmistukseen ja asennukseen pitää jalat maassa. Parhaat ratkaisut tehdään projektipäälliköiden, suunnittelijoiden, työnjohtajien ja asennustyönjohtajien yhteistyönä jo esisuunnitteluvaiheessa.

Projekti alkaa arkkitehtien suunnitelmista: ratkaisemme detaljit ja rakenteet, jotka hyväksytämme tilaajalla. Teemme suunnitelmat valmistusta ja asennusta varten ja asennamme seinät. Seinät viimeistellään tehtaalla mahdollisimman valmiiksi, jolloin asennus sujuu ripeästi ja talo saadaan nopeasti vettä ja lämpöä pitäväksi.

Olemme panostaneet siihen, että pystymme palvelemaan asiakkaita tehokkaasti ja laadusta tinkimättä. On tärkeää, että julkisivuratkaisut ovat pitkäikäisiä, käytännöllisiä ja asiakkaan näköisiä.

Lasiseinävideo, Kauppakeskus Ratina, Tampere.

Katso video julkisivurakentamisesta, Technopolis Yliopistonrinne, Tampere.

Send this to a friend