Teräselementti

Lasirakenteilla avaruutta tilaan 

Lasijulkisivut

Lasiseinä kytkee rakennuksen ympäristöönsä, antaa valoa ja avaruutta sisätiloihin. Korkealaatuiset lasiseinät ja kaksoisjulkisivut voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme lasijulkisivuelementit tehtaamme puhtaissa ja valvotuissa olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. Näin vaativan materiaalin käsittely työmaalla jää lyhyeksi. Lasijulkisivut ovat yleisiä ratkaisuja eri toimistorakennuksissa.

Laatuun panostava tapamme toimia, vankka projektiosaamisemme ja tehtaan kapasiteetti takaavat, että valmista seinää syntyy nopeasti. Ymmärrämme lasirakenteiden toiminnan erilaisissa olosuhteissa. Suunnittelijamme ovat erikoistuneet julkisivurakenteisiin ja heillä on läheinen yhteys sekä valmistukseen että asennukseen. Toimivimmat ratkaisut tehdään projektipäälliköiden, suunnittelijoiden, työnjohtajien ja asennustyönjohtajien yhteistyönä jo esisuunnitteluvaiheessa. Näin suunnitelmat ja luvatut aikataulut sekä budjetti pitävät.

Lasikatot

Lasikatto päästää luonnonvalon sisätiloihin ja luo tunnelmaa. Se on hyvä vaihtoehto silloin, kun tilaan halutaan avaruutta. Pehmeä luonnonvalo on edelleen ylivoimainen hyvinkin suunniteltuun sähkövalaistukseen verrattuna ja lisää tilojen viihtyisyyttä. Suunnittelemme ja toteutamme monenlaisia ja -tyylisiä lasikattoja asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Teemme lasikattoelementit tehtaamme puhtaissa ja valvotuissa olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. Näin asennusvaihe työmaalla sujuu nopeasti.

Luonnonvaloa lasin alla

Jos haluat luonnonvaloa ja avaruutta, on valintasi lasi. Valmistamme korkealaatuisia lasiseiniä ja kaksoisjulkisivuja asiakkaan toiveiden mukaan. Lasielementit tehdään tehtaallamme valmiiksi, näin asennus työmaaolosuhteissa sujuu vaivattomasti. Lasiseinillä tai -katolla säväytät aina. Luonnonvalo puhuttelee.

Katso video Teräselementin toteuttamista lasirakenteista; lasiseinät, lasikatot ja kaksoislasijulkisivut.

 

Send this to a friend