Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri peruskorjaa vuosien 2021–2023 aikana Hyvinkään sairaalan kirurgisia vuodeosastoja sekä muun muassa vastaanotto- ja toimistotiloja, ja samalla uudistetaan rakennuksen A-osan julkisivut.

Toimitamme sairaalan julkisivusaneeraukseen noin 3 000 neliömetriä omaan julkisivutuoteperheeseemme kuuluvia keraamisia Composer K Ceramic -julkisivulevyjä ja maalipinnoitettuja, Composer K Steel -julkisivulevyjä.

”Kohteessa käytetyt julkisivutuotteet on toteutettu tilaajan omilla mitoilla. Keraaminen Composer K valittiin kohteeseen sekä huomaamattoman piilokiinnitysjärjestelmän, että tuotteen keveyden vuoksi. Lisäksi Composer K -julkisivulevy voidaan tehdä umpisaumaisena. Julkisivutuotteiden avulla rakennukselle saadaan siisti ja yhtenäinen ulkoasu, joka kestää aikaa ja kulutusta”, kertoo Teräselementin julkisivuyksikön myyntijohtaja Kari Heinämäki.

Kohteen pääurakoitsijana toimii Lujatalo Oy, pääsuunnittelun on tehnyt Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy. Julkisivuverhoilut toteuttaa Oulun Kuorirakenne Oy.

Julkisivutyöt toteutetaan kahdessa vaiheessa, joista ensimmäinen valmistui viime kesänä, ja toinen vaihe valmistuu vuoden 2022 loppuun mennessä.

 

Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy

Lue lisää Hyvinkään sairaalan peruskorjauksesta >

Tutustu julkisivutuotteisiimme >

Tutustu julkisivureferensseihimme >

Jaa artikkeli somessa