Teräselementin vuosi on ollut menestyksekäs

Kulunut vuosi on tarjonnut meille runsaasti onnistumisia. Teemme tänä vuonna positiivisen tuloksen. Teräselementti on ollut jälleen tänä vuonna vastuussa lukuisista eri rakennuksista Suomen kaupunkikuvassa, ja saamme olla toteutuksista ylpeitä. Erityisesti haluan nostaa esiin koko organisaatiomme yhteisen onnistumisen, Helsinki-Vantaan lentoaseman laajennus, jonka toteutimme Finavialle. Teräselementti on tehnyt projektiin monipuolisesti sekä suunnittelua että teräsrunkojen ja lasijulkisivujen valmistusta ja asennusta. Finavia on ollut erittäin tyytyväinen.

Tänä vuonna olemme ottaneet todelliseen hyötykäyttöön Suomen suurimman putkilaserin, joka on Teräselementin kaikkien aikojen mittavin koneinvestointi. Jatkossa pystymme hyödyntämään suunnittelussa entistä monipuolisemmin sen tarjoamia mahdollisuuksia, ja vahvistamme osaamistamme runkorakentamisessa. Myös oma innovaatiomme, uudenlainen toimi-, varasto- ja harrastetilan rakentamisen konsepti Tilaa.fi on osoittautunut menestyksekkääksi. Lempäälän Ideaparkia vastapäätä valmistuvat hallit ovat viimeistelyä vaille valmiita, ja viimeisiä halliosakkeita myydään ja vuokrataan tällä hetkellä. Myös Pirkkalassa olemme saaneet juuri rakennusluvan, ja siellä rakentaminen alkaa vuoden 2019 aikana.

Teräselementti on ollut aina teräsrakentamisen edelläkävijä. Perheyrityksemme aloitti 54 vuotta sitten suomalaisen teräsrakentamisen rakentamalla teräksestä tehtyjä halleja. Ensi vuonna palaamme entistä vahvemmin takaisin juurillemme toimittamaan laajempia teräsrakentamisen kokonaisuuksia ja keskitymme erityisesti hallirakentamisen kokonaispalveluun: suunnitteluun, valmistukseen ja asennukseen. Olemme tulevaisuudessakin monipuolinen, vastuullinen ja luotettava rakentamisen kumppani laadukkailla tuotteilla, palveluilla ja osaavalla henkilöstöllä.

Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta, ja toivottaa rentouttavaa juhlakautta.

Jarmo Viitala
hallituksen puheenjohtaja
Teräselementti Oy

 

Jaa artikkeli somessa