Teräselementti

Käyttöehdot ja tietosuoja

Teräselementin verkkosivuston yleiset käyttöehdot

Teräselementin www-sivujen käyttö edellyttää, että sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Tutustu näihin ehtoihin ennen kuin käytät sivuja.

Tämän sivuston sisältämän aineiston oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, ovat Teräselementti Oy:llä. Teräselementin toiminimi ja logo ovat suojattuja tunnuksia ja tavaramerkkejä. Logoa ei saa käyttää sivustossa ilman Teräselementin suostumusta.

Teräselementti varaa oikeuden milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja mistä syystä tahansa muuttaa sivujen käyttöehtoja, ulkoasua, sisältöä, saatavuutta sekä sivuilla toimitettavia palveluita tai muita sivujen ominaisuuksia taikka lakkauttaa palvelun. Teräselementillä on oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi.

Henkilötiedot

Teräselementti käsittelee henkilötietoja tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja huolehtii yksityisyyden suojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä.

Tarkempaa informaatiota henkilötietojen suojasta löydät tämän sivun Tietosuojaselosteet-osasta.

Sähköposti

Avoimessa tietoverkossa lähetettyjen sähköpostiviestien luottamuksellisuutta ei voida taata. Käyttäjien tulee välttää henkilötietojen tai muiden luottamuksellisten viestien välittämistä Teräselementille sähköpostitse.

Teräselementillä on oikeus käyttäjän pyynnöstä toimittaa sähköpostin välityksellä tietoja käyttäjän määrittelemään sähköpostiosoitteeseen. Teräselementti ei vastaa avoimessa tietoverkossa lähetetyistä viesteistä aiheutuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista.

Teräselementin www-sivujen lomakkeiden kautta lähetetyt viestit ovat SSL-suojattu.

Evästeet

Eväste (cookies) on käyttäjän omalle tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Evästeiden avulla kerätään mm. seuraavia tietoja: ladatut sivut, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä ja ajankohta.

Evästeet antavat meille mahdollisuuden tarkastella ja seurata käyttäjiemme mielenkiinnon kohteita ja kehittää siten verkkosivujamme. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida sen avulla liittää tiettyyn henkilöön.

Useimmat Internet-selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta halutessasi voit muokata selaimesi asetuksia ja milloin tahansa poistaa evästeet käytöstä. Voit välttää evästeet muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.

Lisätietoja evästeistä ja verkkopalveluiden turvallisesta käytöstä voit lukea Viestintäviraston sivuilta.

Google Analytics

Google Analyticsin avulla seuraamme verkkosivuston käyttöä ja käyttötapoja. Palvelu tallentaa tietoja siitä, kuinka kauan viivyt sivustolla, mitä kautta tulit sivulle ja mitä linkkejä klikkaat.

Google Analytics käyttää evästeitä, joiden avulla verkkosivujen käytöstä voidaan laatia tilastoja ja analysoida sivuston käyttöä. Evästeet keräävät anonyymia tietoa verkkosivuston liikenteestä. Tällaista tietoa ei voida yhdistää yksittäistä henkilöä koskevaksi.

Lisätietoja Google Analytics -palvelun tietosuojakäytännöistä:
https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi&ref_topic=2919631

Tietosuojaselosteet

Kerromme selosteilla siitä, miten Teräselementti käsittelee toiminnassaan henkilötietoja, minkä perusteen nojalla käsittelemme tietoja, mitä tietoja käsittelemme, kauanko tietoja säilytetään ja kenelle tietoja luovutetaan ja miten käsittelyn turvallisuudesta on huolehdittu.

Asiakas- ja markkinointirekisterin tietosuojaseloste

Rekrytointirekisterin tietosuojaseloste

Sivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Lue lisääOK

Send this to a friend