Suunnittelimme ja toteutimme Vantaalle rakentuvaan Kivistön lähipalvelukeskukseen noin 285 neliömetrin lasikaton ja sen teräsrungon.

”Toteuttajaksi haluttiin kokenut lasikattojen tekijä, ja siksi valinta osui Teräselementtiin. Aiemmat referenssimme lasikattojen toteuttamisesta, kuten Tripla Helsingissä ja Ratinan kauppakeskus Tampereella, vakuuttivat. Tällä hetkellä rakennamme myös Helsingin Yliopiston uutta, vaativaa lasikattoa,” kertoo Teräselementin projektipäällikkö Ville Karjalainen, ja jatkaa:

”Kivistön kohteessa näkyy erityisosaamisemme lasirakentamisesta. Olimme mukana vaikuttamassa moniin ratkaisuihin ja rakenteisiin niin teräsrungon kuin lasikatonkin osalta. Katon vesitiiveyden kannalta suunnitteluratkaisuilla ja materiaaleilla on merkittävä rooli. Myös asennus vaatii osaamista ja tarkkuutta.”

Lasikaton alumiinijärjestelmä valmistettiin ja kokoonpantiin Teräselementin Lempäälän tehtaalla puhtaissa ja valvotuissa olosuhteissa. Rakentaminen alkoi osaltamme kesäkuun lopulla, ja urakkamme valmistui lokakuussa. Koko kohde valmistuu syksyllä 2023. Tilaajana projektille toimii Lehto Tilat Oy, joka saa Teräselementiltä kehuja timanttisesta yhteistyöstä pääurakoitsijana.

 

Katso referenssikohteitamme lasirakentamisesta >

Lue lisää lasirakentamisesta >

Kiviston-Palvelukeskus-Vantaa-julkisivurakentaminen-lasikatto-referenssi-Teraselementti

Jaa artikkeli somessa