Julkisivu-urakkamme Helsingin Lyyra-korttelissa on valmistunut. Toimitimme ja asensimme noin 1 200 neliömetriä Composer K Copper -kuparijulkisivua palvelukeskuksen hotellin julkisivuun.

”Yhteistyö tilaajan kanssa sujui erittäin hyvin, ja projekti on nyt valmis. Lyyran kuparijulkisivut ovat näyttävä lisä koko korttelin julkisivuun. Lisäksi kupari materiaalina täydentää hyvin rakennuksen vihreän rakentamisen tavoitteita, muun muassa sen kestävyyden vuoksi”, kertoo Teräselementin projektipäällikkö Janne Salmesvuori.

Lyyra on uusi kortteli Hakaniemen ja Kallion sydämessä. Lyyra-kortteli muodostuu vuonna 2023 valmistuneesta toimistorakennuksesta sekä jo käyttöönotetusta hotelli- ja asuinrakennuksesta, joka sijoittuu Porthaninkadun, Kolmannen linjan ja Siltasaarenkadun väliin. Korttelissa aloittaa toimintansa Suomen ensimmäinen Citybox-hotelli. Lyyra on käytön osalta täysin hiilineutraali, ja tiloille haetaan LEED Platinum -sertifikaattia. Lisäksi tilat tähtäävät Suomen ympäristöministeriön säätelemään korkeimpaan A-energialuokkaan.

Lyyra-korttelia on rakennettu vuodesta 2010 lähtien. Teräselementti toimitti kuparijulkisivua myös Lyyran ensimmäiseen osaan vuonna 2022. Lyyran rakennuttaja on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama Ylva.

Kirjoitimme aiemmin Lyyran projektista >

Tutustu Lyyraan >

Etsitkö osaajaa projektillesi? Ota meihin yhteyttä!

 

Jaa artikkeli somessa