Teräselementti on hankkinut Suomen suurimman LT24-putkilaserin rinnalle uuden, kompaktin LT8-putkilaserin. Panostus vahvistaa osaamistamme erilaisista materiaaleista ja leikkausmenetelmistä, sekä monimuotoisten rakenteiden tehokkaasta tuotannosta.

”Pystymme työstämään nyt suuria määriä profiileja erittäin nopeasti. Erityisesti ristikon diagonaalien työstämiseen uusi putkilaser on erinomainen. Olemme jo käyttäneet omassa tuotannossamme uutta LT8-putkilaseria monin eri tavoin”, kertoo putkilaserin myynnistä vastaava projektipäällikkö Manu Heinämäki.

LT8-koneella voidaan leikata materiaaleista muun muassa alumiinia, kuparia ja messinkiä, sekä esimerkiksi mustaa rautaa ja rosteria. Koneeseen voi ladata jopa 12,5 metrin mittaisia aihioita, joita pystytään leikkaamaan 7,5 metrin pituisiksi osiksi, aina 12 millimetrin vahvuuteen asti. Putkilaserilla voidaan työstää monipuolisesti putki-, U-, ja L-profiileja. Myös H-profiilin leikkaaminen on mahdollista lähitulevaisuudessa. Osiin on lisäksi mahdollista merkitä osa- ja kokoonpanotunnuksia tai sulatusnumeroita.

Putkilaserleikkaus soveltuu loistavasti niin pienen kuin suuremman sarjan tuotantoon. Meiltä kannattaa kysyä lisää jo tuotannon suunnitteluvaiheessa.

 

Otathan yhteyttä:

Manu Heinämäki

projektipäällikkö

halli- ja teräsrakentaminen, putkilaser ja alihankintapalvelut

Puh. 040 841 9413

 

Jaa artikkeli somessa