Meille töihin?

 

Etsimme konepajallemme RUISKUMAALARIA

Konepajamme tuottaa hallien ja toimitilojen teräsrunkoja yli 50 vuoden kokemuksella. Esikäsittelyosastomme valmistaa näihin tarvittavat osat kokoonpanoa varten. Tuotamme myös alihankintaosia ulkopuolisille yrityksille. Käytössämme on alan moderneimpia tuotantokoneita.

Haemme Lempäälään aktiivisen työotteen omaavaa ja motivoitunutta ruiskumaalaria. Edellytyksenä on kokemus märkämaalaamisesta ruiskulla. Työtä tehdään päivävuorossa.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja perustuu aikaisempaan kokemukseen ja osaamiseesi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi tulemaan pian: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/ruiskumaalari-pitkaaikaiseen-tyosuhteeseen-lempaalaan-sbsol-16093177 

Lisätietoja tehtävästä antaa Bolt Worksin Kalle Sulin arkisin klo 8-16, p. 050 5976273, kalle.sulin@bolt.works. 

 

Etsimme YKSIKÖNJOHTAJAA hallirakentaminen ja teräsrakenteet liiketoiminta-alueille

Otat kokonaisvastuun hallirakentamisen ja teräsrakenteiden liiketoiminnan tuloksesta ja kehittämisestä. Toimit osaavan myynti-, suunnittelu- ja projektiorganisaation johtajana ja teet aktiivista yhteistyötä muiden liiketoiminta-alueiden sekä tehtaan avainhenkilöiden kanssa. Olet keskeisessä roolissa asiakassuhteissa ja yhteistyöverkostosi eri sidosryhmien sekä kumppaneiden kanssa on laaja. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle. Sijaintipaikkasi on Lempäälä.

Sinulle on eduksi, mikäli tunnet rakentamisen tai muun projektiliiketoiminnan hankkeitten eri vaiheet asiakassuhteiden luomisesta luovutukseen ja käyttöönottoon asti. Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta sekä kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta johtamisesta ja merkittävien asiakassuhteiden kehittämisestä. Esim. rakennusliike-, rakennusmateriaaliteollisuuden- tai projektiliiketoiminnan kokemus voisi olla hyvä lähtökohta menestymiselle.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenumerolla FI-17457) viimeistään 22.12.2022.

Etsimme PROJEKTIMYYJÄÄ julkisivuyksikköön

Oletko elementissäsi myyntitehtävissä? Kiinnostaako sinua erittäin kilpailukykyinen palkka ja etenemismahdollisuudet Suomen johtavassa julkisivurakentajatiimissä. Siinä tapauksessa olet etsimämme henkilö!

Tehtävään kuuluvat uusasiakashankinta ja asiakastapaamiset. Kontaktoit muun muassa arkkitehtitoimistoja, rakennuttajia, kiinteistön omistajia ja rakennusliikkeiden päättäjiä. Voit olla urasi alussa oleva tai jo konkari alalla, vastuualueet tarkentuvat osaamisesi mukaan. Arvostamme asennetta ja motivaatiota aktiiviseen asiakastyöhön, teknistä perusosaamista rakentamisesta joko koulutuksen tai kokemuksen kautta. Sinulta löytyy ymmärrys rakentamisen prosessista ja mahdollisesti myös verkostoja. Katsomme eduksi projektimyynti- ja hankekehitysosaamisen. Toivomme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on positiivinen ja rohkea luonne. Oma-aloitteisuus ja itsenäinen työskentelyote on myös tärkeää. Teräselementillä on hyvä yhteishenki ja mahdollisuus kehittää osaamistaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän tiimin kanssa, joka työskentelee monipuolisten kohteidemme parissa.

Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa. Mikäli sinulla on tehtävään liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä Adeccolla hakua hoitavaan Miia Backmaniin, puh. 040 351 6787miia.backman@adecco.fi.

Etsimme VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävässäsi huolehdit, että nimetyt työmaat etenevät mahdollisimman häiriöttömästi, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat työmaan arjen pyörittämisestä, muun muassa asennussuunnitelmien laatimisesta, niiden toteutumisen valvomisesta ja yleisestä työnjohdosta. Huolehdit työvaiheiden aikatauluista ja resurssoinnista.

Tehtäviisi kuuluu tarvittavien hankintojen tekeminen työmaan sujuvan etenemisen takaamiseksi. Huolehdit itsenäisesti tai yhdessä asennus- tai projektipäällikön kanssa myös tarvittavista alihankinnoista. Valvot Teräselementin omien työntekijöiden sekä alihankkijoiden toimintaa työmailla.

Tärkein tehtäväsi on huolehtia siitä, että rakennustyömme toteutuvat suunnitelmien mukaisesti sovitussa aikataulussa. Raportoit rakennustöiden etenemisestä ja huolehdit mahdollisista reklamaatioista kirjallisesti yhdessä projektihenkilöstön kanssa.

Työnkuvasi on liikkuva, sillä meillä on työmaita ympäri Suomea. Suurimmilta osin työtehtäväsi sijoittuvat Tampereen, Helsingin sekä Turun seudun työmaille.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi rakennusmestari tai -insinööri, sekä työkokemusta työnjohtajana toimimisesta.

Odotamme sinulta teknistä osaamista etenkin valmiselementtien asennukseen liittyen. Aiempi kokemus teräsrakenteiden asennuksesta ja teräsrakentamisesta katsotaan eduksi. Toivomme sinulta oivaltavaa ongelmanratkaisukykyä työmaaolosuhteissa.

Tunnet hyvän työmaadynamiikan. Ymmärrät asennusosaston roolin ja merkityksen sekä työmailla tehtävät ratkaisut osana koko Teräselementin liiketoimintaa.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, johon saat meiltä apua ja tukea. Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempikin rakennusalan ammattilainen. Meille tärkeintä on korkea motivaatio ja hyvä asenne. Perehdytämme sinut hyvin työnkuvaasi, ja pääsetkin alussa toimimaan työparina kokeneemman työnjohtajan kanssa.

 

Lisätietoja paikasta antaa:

Ville Helenius
toimitusjohtaja
Puh. 040 539 3488
ville.helenius@teraselementti.fi

 

 

Haemme  KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ 2023 konepajan esikäsittelyn tueksi

Teräselementin konepaja tuottaa hallien ja toimitilojen teräsrunkoja yli 50 vuoden kokemuksella. Esikäsittelyosastomme valmistaa näihin tarvittavat osat kokoonpanoa varten. Tuotamme myös alihankintaosia ulkopuolisille yrityksille. Käytössämme on alan moderneimpia tuotantokoneita.

Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat esikäsittelyssä suoritettavista asiakastöiden valmistuksesta sisältäen koneiden käyttöä ja valmistettavien osien viimeistelyä. Koneina toimivat putkilaserit, porasaha- ja sahayksiköt sekä sinkopuhdistuskone. Olethan valmis 2-vuorotyöhön.

Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempikin metallialan ammattilainen. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus metallialasta, kuvienlukutaito ja käsityökoneiden hallinta. Meille tärkeintä kuitenkin on vastuullinen ja innokas asenne työhön sekä tiimityötaidot. Perehdytämme sinut hyvin työnkuvaasi, ja pääsetkin alussa toimimaan työparina kokeneemman työntekijän kanssa.

Toimitilamme sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Lempäälän Ideaparkin vieressä, Marjamäen yritysalueella.

 

Tiedustelut:

Tuomo Myllymäki
tuotantoinsinööri
Puh. 044 753 6208
tuomo.myllymaki@teraselementti.fi

 

 

 

Lähetä avoin hakemus!

Jos ura teräs- ja julkisivurakentamisen huippuosaajien joukossa kiinnostaa, lähetä meille työpaikkahakemuksesi osoitteeseen rekry@teraselementti.fi. Otamme sinuun yhteyttä, kun sopiva paikka aukeaa.