Meille töihin?

Etsimme VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävässäsi huolehdit, että nimetyt työmaat etenevät mahdollisimman häiriöttömästi, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat työmaan arjen pyörittämisestä, muun muassa asennussuunnitelmien laatimisesta, niiden toteutumisen valvomisesta ja yleisestä työnjohdosta. Huolehdit työvaiheiden aikatauluista ja resurssoinnista.

Tehtäviisi kuuluu tarvittavien hankintojen tekeminen työmaan sujuvan etenemisen takaamiseksi. Huolehdit itsenäisesti tai yhdessä asennus- tai projektipäällikön kanssa myös tarvittavista alihankinnoista. Valvot Teräselementin omien työntekijöiden sekä alihankkijoiden toimintaa työmailla.

Tärkein tehtäväsi on huolehtia siitä, että rakennustyömme toteutuvat suunnitelmien mukaisesti sovitussa aikataulussa. Raportoit rakennustöiden etenemisestä ja huolehdit mahdollisista reklamaatioista kirjallisesti yhdessä projektihenkilöstön kanssa.

Työnkuvasi on liikkuva, sillä meillä on työmaita ympäri Suomea. Suurimmilta osin työtehtäväsi sijoittuvat Tampereen, Helsingin sekä Turun seudun työmaille.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi rakennusmestari tai -insinööri, sekä työkokemusta työnjohtajana toimimisesta.

Odotamme sinulta teknistä osaamista etenkin valmiselementtien asennukseen liittyen. Aiempi kokemus teräsrakenteiden asennuksesta ja teräsrakentamisesta katsotaan eduksi. Toivomme sinulta oivaltavaa ongelmanratkaisukykyä työmaaolosuhteissa.

Tunnet hyvän työmaadynamiikan. Ymmärrät asennusosaston roolin ja merkityksen sekä työmailla tehtävät ratkaisut osana koko Teräselementin liiketoimintaa.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, johon saat meiltä apua ja tukea. Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempikin rakennusalan ammattilainen. Meille tärkeintä on korkea motivaatio ja hyvä asenne. Perehdytämme sinut hyvin työnkuvaasi, ja pääsetkin alussa toimimaan työparina kokeneemman työnjohtajan kanssa.

 

Lisätietoja paikasta antaa:

Iiro Kulta
tuotantojohtaja, Hallit ja toimitilat
Puh. 040 738 8412
iiro.kulta@teraselementti.fi

 

 

Haemme  KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ 2023 konepajan esikäsittelyn tueksi

Teräselementin konepaja tuottaa hallien ja toimitilojen teräsrunkoja yli 50 vuoden kokemuksella. Esikäsittelyosastomme valmistaa näihin tarvittavat osat kokoonpanoa varten. Tuotamme myös alihankintaosia ulkopuolisille yrityksille. Käytössämme on alan moderneimpia tuotantokoneita.

Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat esikäsittelyssä suoritettavista asiakastöiden valmistuksesta sisältäen koneiden käyttöä ja valmistettavien osien viimeistelyä. Koneina toimivat putkilaserit, porasaha- ja sahayksiköt sekä sinkopuhdistuskone. Olethan valmis 2-vuorotyöhön.

Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempikin metallialan ammattilainen. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus metallialasta, kuvienlukutaito ja käsityökoneiden hallinta. Meille tärkeintä kuitenkin on vastuullinen ja innokas asenne työhön sekä tiimityötaidot. Perehdytämme sinut hyvin työnkuvaasi, ja pääsetkin alussa toimimaan työparina kokeneemman työntekijän kanssa.

Toimitilamme sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Lempäälän Ideaparkin vieressä, Marjamäen yritysalueella.

 

Tiedustelut:

Tuomo Myllymäki
tuotantoinsinööri
Puh. 044 753 6208
tuomo.myllymaki@teraselementti.fi

 

 

 

Lähetä avoin hakemus!

Jos ura teräs- ja julkisivurakentamisen huippuosaajien joukossa kiinnostaa, lähetä meille työpaikkahakemuksesi osoitteeseen rekry@teraselementti.fi. Otamme sinuun yhteyttä, kun sopiva paikka aukeaa.