fbpx

Meille töihin?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen SUUNNITTELUOSASTON PÄÄLLIKKÖÄ

Työssäsi toimit esihenkilönä ammattitaitoiselle, työhönsä sitoutuneelle tiimille ja tuet heitä suunnitteluratkaisuissa. Rakennat ja huolehdit myös yhteistyöstä talon ulkopuolisten suunnittelutoimistojen kanssa, ja olet läheisesti tekemisissä muidenkin alihankkijoiden kanssa. Tuet tiimiäsi arjessa, ja osaat tarvittaessa myös kyseenalaistaa valittuja ratkaisuja.

Tiimisi suunnittelijoiden päätehtävänä on suunnitella teräsrunkoisia toimitilakohteita ja muita hallimaisia rakennuksia. Omien tuotteiden lisäksi käytämme paljon erilaisia innovatiivisia materiaaleja kohteissamme.

Toivomme suunnitteluosaston päälliköltä aikaisempaa kokemusta suunnittelusta esimerkiksi betoni- ja/tai teräsrakenteiden parista sekä aidosti innostusta ottaa vastuuta esihenkilön tehtävistä. Osaat katsoa ratkaisuja kustannustehokkaasti ja ohjata tiimiäsi oikeaan suuntaan. Sinulla on halua tarvittaessa tehdä itsekin suunnittelua. Tartut toimeen, olet jämpti tekijä, ja haluat ottaa vastuuta tiimistäsi.

Teräselementti on vuosien varrella suunnitellut ja toteuttanut useita merkittäviä teräsrunkoisia halleja ja toimitiloja sekä lasi- ja julkisivukokonaisuuksia, ja on alan johtavia yrityksiä Suomessa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä ammattilaistiimiämme! Teräselementissä on hyvä yhteishenki ja mahdollisuus kehittää osaamistaan. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen esihenkilön tehtävän, joka työskentelee tiimin kanssa monipuolisten kohteidemme parissa.

Kuulostiko tämä seuraavalta haasteeltasi? Haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivuilta viimeistään 17.10.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Adeccolla hakua hoitava konsultti Sanna Heikkilän tavoitat arkisin klo 8 -16 puh. 040 575 3208 / sanna.heikkila@adecco.fi.

 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA 

Työssäsi toimit vastaavana työnjohtajana toimitilakohteissamme. Vastaat työmaiden arjen pyörittämisestä Pirkanmaan alueella. Huolehdit, että työmaat etenevät aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Pidät huolta laadusta ja työturvallisuudesta. Hyppäät tarvittaessa kentälle esimerkiksi ohjaamaan ja tukemaan asentajia. Olet jämäkkä sekä kehityshenkinen henkilö. Sinulla on tehtävään vaadittava koulutus (esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri) sekä aidosti halua olla mukana kasvavassa ja kehittyvässä työyhteisössä.

Teräselementti on vuosien varrella suunnitellut ja toteuttanut useita merkittäviä teräsrunkoisia halleja ja toimitiloja sekä lasi- ja julkisivukokonaisuuksia, ja on alan johtavia yrityksiä Suomessa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä ammattilaistiimiämme! Teräselementissä on hyvä yhteishenki ja mahdollisuus kehittää osaamistaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset mukaan kasvavaan ja kehittyvään yritykseen.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta haasteeltasi? Haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivuilta viimeistään 17.10.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Adeccolla hakua hoitava konsultti Sanna Heikkilän tavoitat arkisin klo 8 -16 puh. 040 575 3208 / sanna.heikkila@adecco.fi.

 

 

 

Lähetä avoin hakemus!

Jos ura teräs- ja julkisivurakentamisen huippuosaajien joukossa kiinnostaa, lähetä meille työpaikkahakemuksesi osoitteeseen rekry@teraselementti.fi. Otamme sinuun yhteyttä, kun sopiva paikka aukeaa.