Composer K -julkisivulevy on monikäyttöinen ja laadukas komposiittirakenne, joka jäykkyytensä vuoksi mahdollistaa suuret tasomaiset pinnat. Palamattoman komposiittirakenteen viimeistelevät erilaiset materiaalivaihtoehdot, joita ovat alumiini, rheinzink, keraaminen, kupari ja teräs.

Composer K -julkisivulevy koostuu kahdesta yhteen liitetystä metallilevystä tai keraamisesta laatasta ja metallilevystä. Piilokiinnitysjärjestelmä ja monipuoliset asennusvaihtoehdot viimeistelevät Composer K -julkisivulevyistä valmistetun tyylikkään julkisivun tai alakaton ilmeen. Tuotetta voidaan käyttää ulko- ja sisätiloissa niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissakin.

Composer K -julkisivulevyä käytetään esimerkiksi Helsingin sydämeen valmistuvassa Lyyra-korttelissa. Jo valmistuneita kohteita ovat muun muassa Soukan metroasema Espoossa, Tampereen yliopistollisen sairaalan F-rakennus sekä Kauppakeskus Valkea Oulussa.

”Taysin F-rakennuksen julkisivu on erittäin hyvin toteutettu, ja se vastaa hyvin arkkitehtien suunnitelmia. Teräselementin toimittamat materiaalit ovat laadukkaita ja sekä uusi, että vanha rakennus on liitetty toisiinsa saumattomasti. Työn jälki on kaikin puolin laadukas.”

 

Tomi Kanaoja, Aki Hyrkkönen Oy

 

Kuva: Kauppakeskus Valkea, Oulu

 

Tarvitseko osaajaa julkisivuprojektiisi? Ota meihin yhteyttä >

Tutustu Composer K -julkisivulevyyn tarkemmin >

Tutustu julkisivumateriaalivaihtoehtoihin >

Lue lisää julkisivurakentamisesta >

 

 

Jaa artikkeli somessa