Teräselementti on sopinut Doofor Oy:n kanssa uusien 2 200 neliömetrin tuotanto- ja toimistotilojen rakentamisesta Nokian Kolmenkulman alueelle. Toimimme kohteessa KVR-urakoitsijana.

Doofor suunnittelee ja valmistaa hydraulisia porakoneita Nokialla. Tuotteita hyödynnetään monipuolisesti muun muassa porajumboissa, kaivinkoneiden syöttölaitteissa, täysprofiilitunnelikoneissa, purkuroboteissa ja kallioperän tutkimusporakoneissa sekä maaperänlujituslaitteissa. Yritys toimittaa porakoneita yli 40 maahan – viennin osuus on noin 90 prosenttia.

Doofor osti Kolmenkulman tontin muutama vuosi sitten, kun yrityksen entiset tuotantotilat alkoivat jäädä pieneksi. Nyt uusien tuotanto- ja toimistotilojen rakentaminen on käynnistynyt, ja kohde valmistuu kesällä 2022.

”Olemme ylpeitä siitä, että Teräselementti pääsee toteuttamaan jälleen pirkanmaalaiselle, kasvavalle ja menestyvälle yritykselle uudet toimitilat. Kyseessä on näyttävä kohde, joka palvelee erinomaisesti Dooforin toimintaa ja tulevaisuuden tarpeita”, kertoo Teräselementin halli- ja toimitilarakentamisesta vastaava myyntijohtaja Juho Viitala.

Havainnekuvat: Riitta Mähönen, Teräselementti Oy

Doofor Oy:n Kalle Kuusento ja Teräselementin myyntijohtaja Juho Viitala

Kuva: Doofor Oy:n toimitusjohtaja Kalle Kuusento (vas.) ja Teräselementin myyntijohtaja Juho Viitala.


Lue lisää Kivirock-lehden jutusta >

Jaa artikkeli somessa