Ideapark Lempäälän kauppakeskuksen yhteyteen rakentuu kuluvan vuoden aikana 6 000 neliömetrin padel- ja tenniskeskittymä, johon tulee 14 padel-kenttää ja kaksi tenniskenttää.

Rakennamme alueelle yli 13 metriä korkean, lähes 3 200 neliömetrin sisähallin, johon mahtuu kymmenen padel-kenttää. Lisäksi toteutamme saunalliset pukuhuonetilat sekä tyylikkään avoloungen, jossa sijaitsee kahvio.

”Rakenteellisesti vaativat kohteet ovat aina mielenkiintoisia. Tämän tyyppiset kohteet ovat Teräselementin erikoisosaamista: tehdään korkeaa tilaa ilman keskipilareita ja pitkillä ristikoilla. Ideaparkin padel-hallin vapaa korkeus on yhdeksän metriä, ristikot ovat 43 metrisiä. Halli toteutetaan ilman keskipilareita”, kertoo Teräselementin toimitila- ja hallirakentamisesta vastaava projektipäällikkö Christian Anttila.

Padel-hallin rakentaminen alkaa kesällä

Rakennamme padel-hallin kokonaisurakkana. Vastaamme kohteen lupaprosessista alusta alkaen, arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta sekä maanrakennusurakan suunnittelusta. Urakkaan sisältyvät maanrakennus, perustukset, sokkelit, teräsrunko, pelti-villa-pelti-seinät, vesikatto sekä LVISA-suunnittelu ja -toteutus. Lisäksi vastaamme kokonaisuudessaan hallin rakennustöistä.

Padel-hallin rakentaminen alkaa kesän 2021 aikana. Suosittuja urheilulajeja pääsee kokeilemaan jo tänä kesänä Ideaparkissa, sillä alueelle avataan kesän aikana 3 000 neliömetriä kattava ulkoalue, jossa on neljä padel-kenttää ja kaksi tenniskenttää. Ideaparkiin rakentuva padel-keskittymä on valmistuessaan Pirkanmaan suurin.

 

Havainnekuva: Riitta Mähönen, Teräselementti Oy

 

Rakennamme myös El Padel -hallin Ylöjärvelle. Lue lisää padel-hallista >

Tutustu myös muihin rakentamiimme urheilutiloihin >

 

 

Jaa artikkeli somessa