fbpx

Adara Kiinteistö Oy, Valkeakoski

Toteutimme Valkeakoskelle varastolaajennuksen Adara Kiinteistö Oy:lle. Yli 17 metriä korkea varasto tuo satoja neliöitä lisätilaa. Pääurakka valmistui ja luovutettiin tilaajalle huhtikuussa 2020. Adara oli erittäin tyytyväinen Teräselementin laadukkaaseen toimitukseen.

Toteutimme vuonna 2020 Adaralle myös uuden sisäänkäynnin kokonaistoimituksena, sisältäen suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen sekä laajan toimistotilojen saneerauksen.

Uusi sisäänkäynti rakentui Adaralle avaimet käteen -periaatteella. Kokonaistoimitukseen sisältyivät rakennuslupakuvat, runko- ja kuorisuunnitelmat, rakenne- ja arkkitehtisuunnittelu, perustukset, teräsrungon valmistus ja asennus sekä julkisivujen suunnittelu ja asennus. Toteutimme myös kaikki urakan sisätyöt, lukuun ottamatta LVIS-töitä.

Toimistotilojen saneerauksessa vanhat toimistot purettiin, ja tilalle rakennettiin kokonaan uudet tilat lattiasta kattoon. Samalla vanhat puuikkunat uusittiin alumiini-ikkunoiksi, ja ikkuna-aukot laitettiin umpeen palamattomalla pelti-villa-pelti-elementillä. Saneerauksen yhteydessä kunnostettiin myös vanhat teräspariovet.

Sijainti:
Valkeakoski
Asiakas:
Adara Kiinteistö Oy