JIS-Automation Oy, Pirkkala

Teräselementti toimittaa:

2 100 m² toimitilojen suunnittelu ja rakentaminen päätoteuttajana

Arkkitehti-, rakenne-, LVIS-, pohja- sekä kuorisuunnittelu

Teräsrunko ja kantava profiilipelti

Seinät ja väliseinäelementit

Vesikattorakenteet

LVIS-työt

 

Teräselementti rakensi JIS-Automationille uudet, näyttävät toimitilat

Automaatiojärjestelmiä valmistava JIS-Automation tarvitsi uudet toimitilat vanhojen käydessä ahtaiksi. Uudet toimitilat, 1 500 m² tuotantotilaa ja 600 m² toimistotilaa, rakentuivat Pirkkalaan. Lopputuloksena oli näyttävä rakennus, joka toimii hyvin myös edustustilana. Uudet tilat valmistuivat vuonna 2019. Projektin toteuttajan valinnassa JIS-Automation piti tärkeänä mahdollisimman laadukasta lopputulosta sekä mahdollisuutta päästä myös itse vaikuttamaan tilojen suunnitteluun.

Teräselementti toimi projektin päätoteuttajana ja toimitti uudet toimitilat kokonaisvastuuprojektina. Työhön kuului muun muassa tilojen arkkitehti-, rakenne-, LVIS-, pohja- ja kuorisuunnittelu, logistiikan suunnittelu, rakentaminen, LVIS-työt ja valmiiden tilojen luovutus JIS-Automationille.

Projektissa tärkeintä oli laadukas rakentaminen. Myös energiatehokkuus täytyi ottaa huomioon, ja lämmitys sekä jäähdytys suunniteltiin toimimaan maalämmöllä. Uusiin toimitiloihin tehtiin näyttävä lasijulkisivu, ja sisällä etenkin toimistotiloihin valitut materiaalit huokuvat tyylikkyyttä. Suunnitteluvaiheessa oli kiinnitettävä erityistä huomiota logistiikan suunnitteluun ja selvitettävä, mihin esimerkiksi lastauslaiturit mahtuvat. Haasteita suunnittelulle ja toteutukselle asetti myös se, että tuotantotilassa hallin jänneväli on melko suuri.

Onnistunut kokonaistoimitus

JIS-Automation on tyytyväinen yhteistyöhön Teräselementin kanssa. Erityistä kiitosta saa Teräselementin joustavuus.

”He olivat valmiita tekemään muutoksia matkan varrella. Kun huomasimme kesken projektin, että joitain muutoksia olisi tarpeen tehdä, he hoitivat ne reippaalla aikataululla, vaikka tuotanto oli jo pitkällä”, JIS-Automationin toimitusjohtaja Jouni Isokivi.

Teräselementti vastasi päätoteuttajana koko projektista, minkä ansiosta yhteistyö asiakkaan kanssa sujui tiiviisti ja valittuja ratkaisuja päästiin hyödyntämään mahdollisimman hyvin.

”Yhden toimijan kanssa työskentely oli helppoa, kun ei tarvinnut miettiä, kuka hoitaa mitäkin. Ilmoitimme esimerkiksi mahdollisista muutoksista suoraan heille, ja sitä kautta hommat hoituivat aina eteenpäin”, Isokivi kertoo.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Sijainti:
Pirkkala
Laajuus:
2 200 m²
Arkkitehtisuunnittelu:
Teräselementti Oy
Asiakas:
JIS-Automation Oy
Kuvat: Marjo Lalli ja Teräselementti Oy.

Ota yhteyttä, ja kysy lisää!

myyntijohtaja / hallit ja toimitilat

Juho Viitala

050 576 7665