Teräselementti

Leomuovi Oy, Akaa

Leomuovi Oy, tuotanto- ja varastorakennus, Akaa, teräshallit ja toimitilat, teräsrungot, julkisivut, julkisivutuotteet Leomuovi Oy, tuotanto- ja varastorakennus, Akaa, teräshallit ja toimitilat, teräsrungot, julkisivut, julkisivutuotteet Leomuovi Oy, tuotanto- ja varastorakennus, Akaa, teräshallit ja toimitilat, teräsrungot, julkisivut, julkisivutuotteet Leomuovi Oy, tuotanto- ja varastorakennus, Akaa, arkkitehtisuunnittelu,teräsrunko, julkisivurakenteet, vesikattorakenteet, nosto-ovet, ovet, katokset. hallin rakentaminen. Leomuovi Oy, tuotanto- ja varastorakennus, Akaa, teräshallit ja toimitilat, teräsrungot, julkisivut, julkisivutuotteet Leomuovi Oy, tuotanto- ja varastorakennus, Akaa, arkkitehtisuunnittelu,teräsrunko, julkisivurakenteet, vesikattorakenteet, nosto-ovet, ovet, katokset. hallinurakka.Leomuovi Oy, tuotanto- ja varastorakennus, Akaa, teräshallit ja toimitilat, teräsrungot, julkisivut, julkisivutuotteet Leomuovi Oy, tuotanto- ja varastorakennus, Akaa, arkkitehtisuunnittelu,teräsrunko, julkisivurakenteet, vesikattorakenteet, nosto-ovet, ovet, katokset. Leomuovi Oy, tuotanto- ja varastorakennus, Akaa, teräshallit ja toimitilat, teräsrungot, julkisivut, julkisivutuotteet

2016

Toteutimme tyytyväiselle asiakkaalle tuotanto- ja varastorakennuksen laajennuksen arkkitehtisuunnittelun,  teräsrungon, julkisivurakenteet, ovitoimitukset, kantavat poimulevyt ja vesikattorakenteet.

Asiakas sai haluamansa kokonaispaketin: arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, projektinjohdon, valmistuksen, teräsrungon pintakäsittelyn ja asennukset saman katon alta.

Leomuovi Oy:n hallilaajennus valmistui Akaan Toijalaan syyskuussa 2016.

2017 toimitimme kohteeseen myös hallien välisen teräskatoksen.

Katso kohdevideo tästä.

Send this to a friend