Liikunta- ja hyvinvointikeskus, Kangasala

Projekti käynnissä

Projektin sisältö:

  • Yli 3 000 neliömetrin kokoinen liikunta- ja hyvinvointikeskus Kangasalan kaupungin sekä GoGo-ketjun kuntosalin käyttöön
  • KVR-urakka, toimimme hankkeen pääurakoitsijana
Teräselementti rakentaa Kangasalan uuden liikunta- ja hyvinvointikeskuksen

Yli 3 000 neliömetrin kokoiseen keskukseen sijoittuu Kangasalan kaupungin käyttöön tuleva palloiluhalli sekä GoGo-ketjun kuntosali.

Palloiluhalli on yhdeksän metriä korkea, ja se soveltuu muun muassa lentopallon, koripallon, salibandyn ja futsalin pelaamiseen. Halli täyttää valmistuessaan myös Euroliigan vaatimukset. Lisäksi halliin tulee noin 500 hengen katsomo. Päivisin keskus on varhaiskasvatuksen, koulujen sekä liikuntapalveluiden ja iltaisin urheiluharrastajien ja seurojen käytössä.

”Rakennamme liikuntakeskuksen KVR-urakkana, ja toimimme hankkeen pääurakoitsijana. Liikunta- ja hyvinvointikeskuksesta tulee moderni ja energiatehokas, monia lajeja palveleva kokonaisuus. Olemme ilolla mukana edistämässä Pirkanmaan uutta liikuntakeskittymää”, kertoo Teräselementin toimitilarakentamisen yksikönjohtaja Juho Viitala.

Keskuksen rakentaminen alkaa jo tämän syksyn aikana, ja tavoitteena on saada halli käyttöön elokuun 2024 alkuun mennessä.

Myös Aamulehti kirjoitti aiheesta kattavasti. Lue täältä lisää >

Havainnekuva: Teräselementti Oy, Riitta Mähönen

Lue lisää hallirakentamisesta >

Katso muita toteuttamiamme toimitila- ja hallikohteita >

 

Sijainti:
Kangasala
Laajuus:
3000 m2
Riitta Mähönen