Musiikkitalo Fuuga, Turku

Projekti käynnissä

Projektin sisältö:

  • Rakentaminen toteutetaan yhteistoiminnallisella allianssimallilla, ja Teräselementti toimii allianssiin integroituna kumppanina julkisivurakenteiden kehittäjänä ja toteuttajana
  • Teräselementin osalta hankkeen asennukset valmistuvat vuoden 2025 aikana
Teräselementti kehittää ja toteuttaa Turun uuden musiikkitalo Fuugan julkisivut

 

Aurajoen varrelle rakentuu seuraavan kahden vuoden aikana Turun uusi musiikkitalo Fuuga. Musiikkitalon rakentaminen toteutetaan yhteistoiminnallisella allianssimallilla, ja Teräselementti toimii allianssiin integroituna kumppanina julkisivurakenteiden kehittäjänä ja toteuttajana. Hankkeen päätoteuttaja on Hartela Länsi-Suomi Oy.

”Teräselementti on ollut vahvasti mukana musiikkitalon julkisivujen kehitysvaiheessa. Kehitysvaihe on nyt saatu päätökseen, ja Teräselementti on allekirjoittanut sopimuksen myös julkisivujen toteutuksesta. Kohteesta tulee upea osa Turun kulttuurirakennuskantaa ja julkisivut ovat merkittävässä roolissa koko kaupunkikuvan rakentumisessa”, kertoo Teräselementin julkisivuyksikön myyntijohtaja Kari Heinämäki.

Teräselementti on vastannut aiemmin myös samaan kulttuurikeskittymään kuuluvan Turun kaupunginteatterin julkisivujen uudistamisesta.

Fuugan julkisivujen toteutusvaiheen suunnittelu on jo käynnistynyt. Tuotanto alkaa keväällä ja asennukset syksyllä 2024. Teräselementin osalta hankkeen asennukset valmistuvat vuoden 2025 aikana.

Lue lisää musiikkitalo Fuugan hankkeesta ja seuraa rakentumista > 

Lue lisää julkisivurakentamisesta >

Sijainti:
Turku
Kumppanit:
Hartela Länsi-Suomi Oy