Näsin Vesijohtoliike Oy, Tampere

JULKISIVUN SANEERAUS, TAMPERE

Toteutimme Näsin Vesijohtoliikkeen Oy:n julkisivusaneerauksen kesällä 2013 Tampereelle. Suunnittelu aloitettiin saman vuoden keväällä ja saneeraus valmistui aikataulussaan 2013 syksyllä.

Vanha julkisivu oli aikansa elänyt: värikkäät pellit ja kirjavat mainokset tekivät siitä levottoman näköisen. Lisäksi yrittäjä oli saanut asiakkailtaan palautetta, että myymälän ovi ei erottunut julkisivusta tarpeeksi.

Teräselementin arkkitehti suunnitteli asiakkaalta saatujen toiveiden mukaan muutaman 3D-mallinnuksen, joista paras valittiin toteutettavaksi. Uuden julkisivuverhouksen lisäksi huomattavin muutos vanhaan on uusi teräskatos ja räystäslinjojen korotus noin metrillä. Nyt muutostöiden jälkeen rakennus näyttää modernilta, massiivisemmalta ja ryhdikkäämmältä.

Samassa yhteydessä paikattiin myös havaitut lämpövuodot ja tehtiin lisälämmöneristys, jolla saavutetaan huomattavia kustannussäästöjä pitkällä aikavälillä.

Saneerauksessa käytettiin Teräselementin omia julkisivuverhoustuotteita Duetto 30 A:ta ja Duetto 12:a sekä konepajamme valmistamia teräsrakenteita. Pääsisäänkäynnin lippa koottiin Lempäälän tehtaallamme yhdeksi kokonaiseksi elementiksi ja toimitettiin valmiina suoraan työmaalle.

Sijainti:
Tampere
Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Ota yhteyttä, ja kysy lisää!

Projektipäällikkö / Julkisivusaneeraus

Juha Koivumaa

044 344 9340