Technopolis Yliopistonrinne, Tampere

Teräselementti Oy on toteuttanut tuhansia neliöitä laadukasta julkisivua kolmeen  eri rakennusvaiheeseen Technopolis Yliopistonrinteellä Tampereella. Nyt nämä neljä rakennusta muodostavat yhtenäisen, tyylikkään kokonaisuuden Tampereen Yliopiston vieressä.

Technopolis Yliopistonrinteessä on toteutettu monipuolisesti Teräselementti Oy:n erikoisosaamista teräsrunkorakenteissa, ulkoseinärakenteissa ja monimuotoisissa julkisivuissa: lasiseiniä, silkkipainettuja kaksoislasijulkisivuja, aurinkosuojalasituksia, Composer K-, massiivialumiini  Composer M- ja Duetto -julkisivulevyjä. Näyttävät julkisivuverhoillut ylitysristikot yhdistävät eri rakennusvaiheet tyylikkääksi kokonaisuudeksi Technopolis Yliopistonrinteellä.

Teräselementti on toteuttanut lähes kaikki julkisivurakenteet Technopoliksen ensimmäisessä vaiheessa, joka valmistui jo vuonna 2009. Toinen vaihe rakennettiin valmiiksi 2013 ja nyt viimeinen kolmas vaihe,
kahden eri rakennuksen osuus saatiin valmiiksi kesäksi 2016. Toimitimme vuosien aikana kohteen monipuolisia ja korkeatasoisia julkisivurakenteita usealle eri rakennusliikkeelle.

Technopolis Yliopistonrinne valmistui kokonaisuudessaan kesäkuussa 2016, tulevan Kansi ja Areena -hankkeen viereen.

Ota yhteyttä, ja kysy lisää!

Tuotantojohtaja / Julkisivurakentaminen

Jani Nieminen

044 042 2510