Veekmas Oy

Projektin sisältö:
  • Asiakkaana Veekmas Oy, joka on tiehöyläteknologian edelläkävijä ja Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja.
  • Projektiluontoisessa työssä Teräselementti valmisti putkilaser-komponentteja Veekmasin uusimpaan tiehöylämalliin.

 

Putkilaserilla komponentteja Veekmasin uusimpaan tiehöylämalliin

Teräselementin pitkä kokemus putkilaser-kappaleista auttoi tiehöylävalmistaja Veekmasia löytämään sopivan ratkaisun uusimpaan malliinsa. Kyseessä oli aiempia Veekmasin malleja lyhyempi ja ketterämpi tiehöylä, joka oli suunniteltu ahtaisiin kaupunkiolosuhteisiin.

Valttikortteinamme projektissa toimivat sujuva asiakaspalvelu sekä joustava suunnittelu ja toteutus yhdessä asiakkaan kanssa. Veekmasin kokoonpanokappaleet valmistettiin isoa putkilaseria hyödyntäen, ja avoin keskusteluyhteys kulutasosta sekä työn tekemisestä säilyi asiakkaan kanssa läpi projektin. Vaikka Suomessa putkilasertöiden hinta on korkeampi kuin ulkomailla, toimivat joustava, asiakaslähtöinen suunnittelu ja toteutus kotimaassa paremmin.

Teräselementillä on hyvät valmiudet tehdä erilaisia projekteja isollakin volyymilla, voimme toimittaa säännöllisesti isojakin sarjoja. Osaamisemme sopii monipuolisesti monille eri toimialoille, kuten Veekmasinkin tapauksessa koneenrakennukseen.

Hyvä ja kokonaisvaltainen palvelu

Veekmasin tekninen insinööri, ostoista ja hankinnoista vastaava Juho Rouvinen sekä varatoimitus- ja vientijohtajana toimiva yrittäjä Sanna Halttunen ovat tyytyväisiä yhteistyöhön Teräselementin kanssa.

”Teräselementiltä otettiin meihin yhteyttä heti tarjouspyynnön jättämisen jälkeen. Ensin lähdimme keskustelemaan siitä, kuinka putkipalkit kannattaisi leikata ja mikä olisi kustannustehokkainta materiaalikäytön kannalta. He myös huomioivat hyvin aikataulumme heti projektin alussa”, Rouvinen kertoo.

Erityistä kiitosta Rouvinen antaa siitä, että kustannuksista pystyttiin neuvottelemaan heti alusta lähtien. Asiakaspalvelu toimi hänen mukaansa erittäin hyvin.

”Projekti meni alusta loppuun todella hyvin, ja suosittelen mielelläni Teräselementtiä muillekin. Saimme oikein hyvän ja kokonaisvaltaisen palvelun”, Rouvinen toteaa.

Asiakas:
Veekmas Oy
Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.