Teräselementti toteuttaa K-Citymarket Pirkkalan julkisivusaneerauksen. Vastaamme julkisivuratkaisujen kehittämisestä, suunnittelusta ja asennuksesta, ja toimimme hankkeen päätoteuttajana.

Kyseessä on laaja julkisivukokonaisuus, jossa tilaajan ja arkkitehdin vision mukainen julkisivuratkaisu on kehitetty yhteistyössä tilaajan tiimin kanssa. Kohteessa käytetään laajasti Teräselementin omia julkisivutuotteita sekä kohdekohtaisia erikoisratkaisuja.

”On hienoa päästä toteuttamaan yhdeksi Suomen parhaimmista K-Citymarketiksi valittua K-Citymarket Pirkkalaa. Kohde on monimuotoinen ja sopii hyvin Teräselementin osaamiseen vaativien julkisivuratkaisujen kehittäjänä ja toteuttajana. Sekä kauppa että kiinteistön muut liikkeet ovat koko urakan ajan käytössä, ja tämä on vaatinut meiltä myös tarkkaa toteuttamisen suunnittelua”, kertoo Teräselementin julkisivuyksikön johtaja Jani Nieminen.

Julkisivusaneerauksen suunnittelu on aloitettu, ja asennukset alkoivat lokakuussa 2023. Urakka valmistuu vuoden 2024 aikana. Saneerauksen tilaajana toimii Notex-Yhtiöt Oy.

Havainnekuva: Kesko 

 

Katso muita toteuttamiamme saneerauskohteita >

Tutustu julkisivurakentamiseen >

Etsitkö osaavaa kumppania projektiisi? Ota meihin yhteyttä >

 

Jaa artikkeli somessa