Rakennamme Kiinteistö Oy Blue Parkille 5 200 neliömetrin toimitilakokonaisuuden Lempäälään. Ensimmäisenä tiloihin valmistuvat tilat autoliike Sports Car Center Oy:lle. Toteutamme kokonaisuuden KVR-urakkana. Myös kohteen lasiseinät suunnitellaan ja valmistetaan Lempäälän tehtaallamme.

Sports Car Centerin toimitusjohtaja Markus Freund kertoo: ”Kasvuntekijöinä meillä ovat aina olleet uudet liikepaikat ja liikkeiden hyvä sijainti, sekä tietenkin aktiivinen asiakaspalvelu ja myynti, aggressiivinen hinnoittelu ja erinomainen asiakaskokemus. Nyt rakentuvat näyttävät toimitilamme sijoittuvat Ideaparkin välittömään läheisyyteen, vilkasliikenteisen kolmostien varrelle, noin 20 minuutin ajomatkan päähän Tampereen keskustasta. Väliaikainen toimipisteemme on toiminut Lempäälässä puoli vuotta. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Teräselementin kanssa, ja odotamme jo pääsyä uusiin hienoihin tiloihin.”

Lähes 40-vuotias Oy Sports Car Center Ab (SCC) on suomalainen, yrittäjävetoinen yritys. Nykyiseen omistukseen se siirtyi vuonna 1990. Yrityksestä ehkä osuvimmin kuvauksen antaa iskulause Laatuautoilla on yksi osoite, ja SCC onkin Suomen suurin merkkiriippumaton toimija Premium- ja Exclusive-autojen segmenteissä. Toimipaikat sijaitsevat Helsingissä (Airport ja Herttoniemi), Espoossa, Jyväskylässä, Turussa, Tuusulassa, Ruotsissa ja Virossa – sekä nyt myös Lempäälässä ja pian Oulussa.

Toimitilakokonaisuus valmistuu vuoden 2022 aikana. Tulevaisuudessa liiketiloihin tulee sijoittumaan kaiken kaikkiaan neljä eri toimijaa.

Havainnekuva: Riitta Mähönen, Teräselementti Oy

Jaa artikkeli somessa