Tapiolan Feenix on Espooseen, Ainoa-kauppakeskuksen viereen rakentuva uudiskohde, joka muodostuu kahden tornitalon ja yhden matalamman rakennuksen kokonaisuudesta. Asensimme kohteen kauppakeskuksen yhteydessä olevaan julkisivuun Composer K Ceramic -julkisivuverhouksen. Piilokiinnityksellä kiinnitettävien suurlaattojen asennus aloitettiin marraskuun lopussa, ja työ valmistui vuoden 2022 lopussa.

Keraamisella materiaalilla saa näyttävän ja kestävän julkisivun

Teräselementin oma Composer K Ceramic -julkisivulevy koostuu toisiinsa liitetystä keraamisesta laatasta ja metallilevystä. Levyn jäykkä komposiittirakenne mahdollistaa suuret tasomaiset pinnat, ja tuotetta käytetäänkin usein julkisivuissa ja alakatoissa. Keraamisella materiaalilla saa näyttävyyttä ja rakennukselle pitkän, huoltovapaan elinkaaren. Se tarjoaa julkisivukäyttöön monipuolisen valikoiman pinta- ja värivaihtoehtoja.

Tapiolan Feenix sijaitsee nimensä mukaisesti Tapiolan kävelykeskuksen ytimessä. Asuinhuoneistojen lisäksi kohteeseen sijoittuu useita liiketiloja. Ensimmäisenä kohteessa valmistuu tornitalo, joka kantaa nimeä Tulilintu, ja sen odotetaan valmistuvan maaliskuussa 2023.

 

Jaa artikkeli somessa