Teräselementti on ollut kuluneen vuoden aikana toteuttamassa merkittäviä hankkeita myös Tampereen kaupunkikuvassa. Kevättalvella Tampereen uuden Kansiareenan viereen valmistui Technopolis Asemakeskus, jossa sijaitsee korkeatasoisia, vuokrattavia toimitiloja. Teräselementti suunnitteli, valmisti ja asensi kohteeseen noin 8 500 m² julkisivurakenteita.

Yli 50 metrin korkeuteen kohoavan Technopolis Asemakeskuksen modernit, kevyet julkisivurakenteet toteutettiin Teräselementin rankaelementtiseinäjärjestelmällä. Julkisivuelementit ikkunoineen tehtiin valmiiksi Teräselementin tehtaalla. Viimeistellyn ulkonäön takasivat kupari-, alumiini- ja teräspintaiset Composer-julkisivulevyt. Lisää avaruutta ja valoa tuotiin lasiseinillä ja näyttävyyttä keraamisilla klinkkerilaatoilla.

Teräselementin osaamista myös Technopolis Yliopistonrinteessä

Technopolis Asemakeskuksessa hyödynnettiin tietoa ja kokemusta aiemmin, vuosina 2009–2016 rakennetusta Technopolis Yliopistonrinteen kokonaisuudesta. Teräselementti oli mukana myös Yliopistonrinteen kaikissa kolmessa eri rakennusvaiheessa, ja toteutti neljään eri rakennukseen tuhansia neliöitä laadukasta julkisivua.

Myös tässä kokonaisuudessa hyödynnettiin monipuolisesti Teräselementin erikoisosaamista teräsrunkorakenteissa, ulkoseinärakenteissa ja monimuotoisissa julkisivuissa, joihin sisältyi lasiseiniä, silkkipainettuja kaksoisjulkisivuja ja aurinkosuojalasituksia, sekä Composer K-, Composer M- ja Duetto-julkisivulevyjä.

 

Lue lisää Teräselementin rankaelementtisenäjärjestelmästä >

Lue lisää julkisivuratkaisuistamme >

Lisätietoja:
Jani Nieminen
projektipäällikkö, hankekehitys
p. 044 042 2510
jani.nieminen@teraselementti.fi

Jaa artikkeli somessa