Teräselementti toteutti Adaralle toimitilojen laajennuksen, jonka pääurakka valmistui huhtikuussa 2020. Adara oli erittäin tyytyväinen Teräselementin laadukkaaseen toimitukseen, ja nyt hyvin sujunut urakka saa jatkoa. Teräselementti toteuttaa Adaralle uuden sisäänkäynnin kokonaistoimituksena, sisältäen suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen sekä laajan toimistotilojen saneerauksen.

Uusi sisäänkäynti rakentuu Adaralle avaimet käteen -periaatteella. Kokonaistoimitukseen sisältyvät sekä rakennuslupakuvat, runko- ja kuorisuunnitelmat, rakenne- ja arkkitehtisuunnittelu, perustukset, teräsrungon ja kantavan profiilipellin asennus, julkisivujen suunnittelu ja asennus sekä vesikattotyöt. Teräselementti toteuttaa myös kaikki urakan sisätyöt, lukuun ottamatta LVIS-töitä, joihin Adara löysi Teräselementin kautta hyvän kumppanin.

Uuden sisäänkäynnin lisäksi Teräselementti toteuttaa Adaralle kattavan toimistotilojen saneerauksen. Vanhat toimistot puretaan, ja tilalle rakennetaan kokonaan uudet tilat lattiasta kattoon. Samalla vanhat puuikkunat uusitaan alumiini-ikkunoiksi, ja ikkuna-aukot laitetaan umpeen palamattomalla pelti-villa-pelti-elementillä. Saneerauksen yhteydessä kunnostetaan myös vanhat teräspariovet.

 

Työt ovat alkaneet kohteessa kesäkuun alussa, ja kokonaisuus valmistuu vuoden 2020 loppuun mennessä. Kokonaisurakka rytmitetään niin, että Adara voi jatkaa toimintaansa täysin normaalisti myös urakan aikana.

Adara-uusi sisäänkäynti ja toimistotilojen saneeraus-ulkostilat-TeräselementtiAdaran runkoasennus Teräselementti

Adara-toimistotilojen saneeraus-sisätilat-Teräselementti

Jaa artikkeli somessa