Koronavirus näkyy nyt väistämättä meidän jokaisen arjessa. Tilanne aiheuttaa muutoksia myös työskentelyyn ja yritysten toimintaan – niin myös meillä Teräselementillä. Pyrimme estämään koronaviruksen leviämistä ja suojelemaan työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveyttä, mutta turvaamaan samalla yhteistyötahojemme liiketoiminnan jatkumisen myös poikkeusoloissa.

Tällä hetkellä kaikki toimituksemme, tehtaamme ja asennustyömaamme toimivat normaalisti. Palvelemme asiakkaitamme tavalliseen tapaan, lisääntyneiden etäyhteyksien kautta. Suurimpien toimittajiemme raaka-aine- ja materiaalitoimitukset ovat jatkuneet normaalisti. Olemme kuitenkin jatkuvassa yhteydessä toimittajiimme ja selvitämme aktiivisesti varasuunnitelmia eri tilanteiden varalle.

Henkilöstömme palvelee normaalisti – Ota yhteyttä etäyhteyksin
Kaikki Teräselementin toimihenkilöt, jotka voivat tehdä etätyötä, työskentelevät toistaiseksi etänä, pois lukien tehtaiden ja asennuksen työnjohto. Myös asiakastapaamiset järjestetään pääosin etäyhteyksien kautta puhelin- ja Teams-palavereina. Toimihenkilöihimme voi olla normaalisti yhteydessä puhelimen, sähköpostin ja Teamsin kautta.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin asia omaan käynnissä olevaan tai tulevaan projektiisi liittyen, otathan meihin matalalla kynnyksellä yhteyttä. Henkilöstömme yhteystiedot löydät täältä >

Varautuminen työmailla – Hygienia- ja turvaohjeistusta lisätty
Työntekijämme noudattavat asennuskohteissa terveysviranomaisten suosittelemaa turvallista etäisyyttä ja tehostettuja hygieniaohjeistuksia. Työmaakokoukset järjestetään tällä hetkellä pääosin etäyhteyksien kautta puhelin- ja Teams-palavereina. Kaikilla työmailla on tehostettu pintojen puhdistusta ja siistimistä. Noudatamme tarkasti pääurakoitsijan omia lisäohjeistuksia kohteissa.

Pyrimme välttämään fyysistä kulkua ja tapaamista eri osastojemme, tehtaidemme ja työmaidemme välillä ja noudattamaan riittävää turvaetäisyyttä. Myös kaikissa toimipisteissämme on tehostettu siivousta ja käsidesipisteitä on lisätty.

Seuraamme aktiivisesti tilannetta, ja tiedotamme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme.

Yhdessä vastuullisesti toimimalla varmistamme turvallisen ja sujuvan työn kaikille myös tulevaisuudessa. Toivomme voimia ja terveyttä!

Jaa artikkeli somessa