Lasinkäsittelyn nostinjärjestelmiin erikoistunut tamperelainen Cimec Oy etsi teräsrakenteille toimittajaa, kun sen teräskomponenttien tarve ylitti yrityksen omien tuotantotilojen kapasiteetin. Teräselementin avoin halukkuus yhteistyöhön ratkaisi valinnan. Tällä hetkellä Cimec ja Teräselementti tekevät tiivistä yhteistyötä lähes viikoittain. Teräselementti tarjoaa Cimecille laadukkaita tuotteita, jotka auttavat parantamaan yrityksen kilpailukykyä.

Teräselementti toimittaa kattoratateräsosia Cimecin erilaisiin projekteihin, niin koti- kuin ulkomaisillekin asiakkaille. Kaikki toimitettavat tuotteet räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Teräselementillä on mahdollisuus valmistaa teräsrakenteita laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Cimec on lasialan laitetoimittaja, jonka alalla toimitusaikataulut ovat tiukkoja, joten toimitusten tulee olla ajallaan. Teräselementin toimituksissa Cimecille keskeistä onkin paitsi jatkuvuus, myös kyky vastata mahdollisiin muutoksiin nopeasti.

”Teräselementin toimitusvarmuus on koko ajan hyvä. Heidän kanssaan muutokset onnistuvat aina, eivätkä ne vaikuta toimitusaikaan”, sanoo Cimecin toimitusjohtaja Martti Ahola.

Yhteistyöstä kilpailukykyä

Teräselementin ja Cimecin yhteistyö on jatkunut nyt vuoden verran. Kuluneen vuoden aikana yritykset ovat oppineet tuntemaan toisensa – puolin ja toisin. Cimecin tarvitsemat tuotteet ovat Teräselementin ydinosaamista, ja tarjottu palvelu on ollut hyvää. Yhteistyö Teräselementin kanssa on auttanut Cimeciä tehostamaan toimintaansa.

”Yhteistyö on auttanut meitä pysymään kilpailukykyisinä ja vastaamaan niin koti- kuin ulkomaistenkin asiakkaiden toiveisiin tuotteiden osalta”, Ahola tiivistää.

Jaa artikkeli somessa