Vahterus Oy:n laajennus rakennetaan Uuteenkaupunkiin, yrityksen Harikkala-halliin. Teräselementin toimitussisältöön kuuluvat teräsrunko, siltanosturipalkit, kulku- ja hoitotasot, kulkusillat sekä portaat asennuksineen. Kohteen pääurakoitsijana toimii Rakennus Lehtonen Oy.

Vuonna 1990 perustettu Vahterus on suomalainen perheyritys, joka kehittää ja valmistaa lämmönsiirtimiä. Yritys on hitsatun levylämmönsiirrinteknologian kehittäjä ja markkinajohtaja, jolle on myönnetty useita kansainvälisiä palkintoja ja patentteja innovatiivisesta suunnittelusta ja ympäristöystävällisestä tuotteesta. Suomessa sijaitsevan tuotantolaitoksen lisäksi yrityksellä on tytäryhtiöt Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Kiinassa.

”Lämmönsiirtimien tehokkuus on keskeinen tekijä maailman siirtyessä käyttämään uusia energiamuotoja. Pyrimme säilyttämään asemamme alan edelläkävijänä jatkuvan tuotekehityksen, automatisoidun tuotannon ja vahvan sovellusosaamisen avulla. Tarve lisätilalle on suuri ja nyt rakennettava laajennus auttaa tukemaan asiakkaidemme kasvavaa kysyntää sekä tulevaisuuden kasvustrategiaamme”, kertoo Vahteruksen Matti Kontu.

Osaksi kasvutarinaa

”Olimme erittäin tyytyväisiä, että meidät valittiin Harikkala-hallin pääurakoitsijaksi. On hienoa olla osa heidän kasvutarinaansa ja päästä toteuttamaan tätä hanketta. Haimme teräsrungolle toimittajaa, joka pystyy vastaamaan kiireiseen aikatauluun niin laadullisesti kun toimitusvarmasti ja näistä syistä toimittajaksi valikoitui Teräselementti”, toteaa Rakennus Lehtosen toimitusjohtaja Ari Lehtonen.

”Teimme Rakennus Lehtosen kanssa projektin alusta asti tiivistä ratkaisukehitystyötä ja kuuntelimme tarkkaan asiakkaan tarpeita. Hyvä yhteistyö hankkeen suunnitteluvaiheesta alkaen on Teräselementin strategian kulmakivi”, tiivistää Teräselementin toimitusjohtaja Juho Viitala.

Nopea aikataulu

Aikataulullisesti hanke lähtee ripeästi liikkeelle ja ensimmäisen vaiheen teräsrunkoasennustyöt alkavat jo elokuussa. ”Joustavan toimintatapamme ansiosta voimme reagoida nopeasti ja toimittaa rakenteet työmaalle suoraan Lempäälän tehtaaltamme”, toteaa Teräselementin hallirakentamisen myyntipäällikkö Markus Niemi.

Rakenteet maalataan Vahteruksen brändiväreillä, jotka poikkeavat normaalista. ”Meillä on hieno mahdollisuus näyttää hankkeessa omaa erityisosaamistamme ja personoida tuotteet asiakkaan tarpeiden mukaisesti”, Niemi iloitsee.


Lisätiedot
Markus Niemi, hallirakentamisen myyntijohtaja, Teräselementti Oy, markus.niemi@teraselementti.fi  | 040 720 6271

 

Jaa artikkeli somessa