Teräselementti on mukana tämän vuoden korjausrakentamisen ammattitapahtumassa Messukeskuksessa tiistaina 28.1.2020 klo 9-17. Messuosastollamme 23 voit tutustua Teräselementin korjausrakentamisen palveluihin ja tuotteisiin: vaivattomaan kokonaispalveluun sekä laajaan valikoimaan julkisivuverhoustuotteita. Tapahtumassa kuulet myös ajankohtaista asiaa korjausrakentamisesta ja tulevaisuuden innovaatioista.

Teräselementti tarjoaa korjausrakentamiseen kattavan palvelukokonaisuuden:
  1. Joustava kumppani korjausrakentamiseen

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme julkisivukokonaisuudet joustavasti kiinteistön käyttötarkoituksesta, tyypistä, koosta ja olemassa olevasta julkisivumateriaalista riippumatta. Toteutuksia tehdään myös asiakkaan omien arkkitehtisuunnitelmien pohjalta ja erikoistoteutuksina.

  1. Vaivaton kokonaispalvelu suunnittelusta asennukseen

Toteutamme korjausrakentamisen vaivattomana kokonaispalveluna aina suunnittelusta asennukseen asti. Yhden toimittajan hoitamana projekti pysyy aikataulussa ja budjetissa, eikä kiinteistön toiminnalle aiheudu ylimääräistä vaivaa projektin aikana.

  1. Monipuoliset tuotteet ja materiaalit julkisivusuunnitteluun ja -toteutukseen

Toimitamme korjausrakentamisen kohteisiin ulkoseinät verhouksineen sekä alumiinilasijärjestelmät lasiseiniin ja -kattoihin. Julkisivurakenteissa hyödynnämme omaa Rankaelementti-järjestelmää sekä laajaa julkisivumateriaali- ja julkisivutuotevalikoimaamme. Toimitukseen voivat kuulua myös monipuoliset teräsrunkorakenteet omalta tehtaaltamme. Näin varmistamme kestävästi toteutetun ja hyvin hallitun kokonaisprojektin.

Lue tapahtumaa odotellessa lisää Teräselementin korjausrakentamisen palveluista >

Korjausrakentamisen asiantuntijamme löydät messuosastolta 23. Tervetuloa keskustelemaan!

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille korjaushankkeiden osapuolille, ja se on maksuton kaikille rekisteröityneille kävijöilleRekisteröidy kävijäksi Messukeskuksen sivuilla >

____________

Tiesitkö, että myös Messukeskuksesta löytyy Teräselementin osaamista?  Teräselementti toimitti Messukeskukseen rungon teräsosat, julkisivut ja lasijulkisivun asennettuna. Julkisivuverhouslevynä käytettiin Teräselementin omaa Composer M -levyä. Näyttelyhalli 7:n pääkannattimena toimii 78 metriä pitkä avaruusristikko, joka koottiin esivalmistetuista osista asennuspaikalla ja nostettiin yhtenä nostona paikoilleen. Kokonaisteräsmäärä projektissa oli huimat 1650 tonnia.

Jaa artikkeli somessa