leomuovi_oy_akaa
Pirkanmaalainen Teräselementti Oy on kasvattanut toimintaansa Seinäjoen uudella toimipisteellä. Kuvassa Leomuovi Oy:lle toteutettava hallilaajennus Akaassa. Kuva: Teräselementti Oy.
Teräselementti Oy
Mediatiedote 30.8.2016
Julkaisuvapaa: Heti
Pirkanmaalainen teräsrakentamisen asiantuntija Teräselementti Oy on avannut uuden toimiston Seinäjoella ja vahvistanut merkittävästi osaajajoukkoaan samanaikaisesti myös Lempäälässä.
Seinäjoella tulee toimimaan neljä teräsrakentamisen ammattilaista hankekehityksessä, teräsrakennesuunnittelussa sekä projektinjohtotehtävissä. Lempäälän tuotantolaitoksia tulee vahvistamaan elementtitehtaan tehdaspäällikkö, konepajan työnjohtaja ja asennustyönjohtaja. Teräselementin koko henkilöstömäärä on tällä hetkellä noin 120.
– Seinäjoen alueella on vankka osaaminen teräsrakentamisessa monella eri osa-alueella. Haluamme olla paikalla siellä, mistä löytyy ammattiosaamista täydentämään vahvaa organisaatiotamme, Teräselementti Oy:n toimitusjohtaja Ville Helenius kertoo.

Teräselementti Oy:n uusia nimityksiä

Kone-ja tuotantotekniikan insinööri Mikko Vainio on nimitetty projektipäälliköksi. Vainiolla on viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.
Rakennusinsinööri Jari Rantala on nimitetty suunnittelupäälliköksi. Rantalalla on lähes 30 vuoden kokemus runko-, kuori- ja lasirakentamisen hankkeissa.
Rakennusinsinööri Joni Rantala on nimitetty suunnittelijaksi. Rantalalla on viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.
Teknikko Arto Pietiläinen on nimitetty konepajalle työnjohtajaksi. Pietiläisellä on kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja lisäksi hitsaustarkastajan pätevyys.
Koneautomaatioteknikko Mika Järvinen on nimitetty elementtitehtaan tehdaspäälliköksi. Järvisellä on lähes 15 vuoden kokemus tuotantopäällikön ja -johtajan tehtävistä erityyppisissä tuotantolaitoksissa.
Rakennusinsinööri Osmo Setälä on nimitetty asennustyönjohtajaksi. Setälällä on 10 vuoden kokemus uudis- ja saneerausrakentamisesta.
Lisätiedot:
Juha Kirvesmäki, Teräselementti Oy, teräsrakentamisen yksikön johtaja, p. 044 753 6210
Ville Helenius, Teräselementti Oy, toimitusjohtaja, p. 040 539 3488
Teräselementti Oy on suomalainen teräsrakentamiseen erikoistunut perheyritys. Vuonna 1964 perustetun yrityksen pitkät perinteet takaavat asiakaslähtöisyyden ja korkean asiantuntemuksen. Teräselementti Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat teräsrungot, teräshallit, julkisivut, lasijulkisivut, julkisivutuotteet ja julkisivusaneeraukset. Teräselementti toteuttaa kokonaispalveluna asiakkailleen arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, valmistuksen, asennuksen ja projektinjohdon. Yrityksen pääkonttori ja tuotantolaitokset sijaitsevat Lempäälässä. Lisätietoja: www.teraselementti.fi.

Jaa artikkeli somessa