Teräselementti Oy
MEDIATIEDOTE 28.01.2015
Julkaisuvapaa: Heti
TERÄSELEMENTTI OY JA CRAMO OYJ YHTEISTYÖHÖN
– VAHVAA OSAAMISTA VÄLIAIKAISTILOJEN VALMISTUKSEEN JA VUOKRAUKSEEN

Teräsrakenteiden valmistukseen erikoistunut Teräselementti Oy sekä rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraamisen asiantuntija Cramo Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen siirtokelpoisten tilojen valmistuksesta. Osa Cramo Adapteon tilaratkaisuista ja väistötiloista valmistuu jatkossa Teräselementin tuotantotiloissa Lempäälässä.
Teräshalleja ja -runkoja sekä julkisivu- ja lasirakenteita valmistava Teräselementti Oy alkaa valmistaa Cramo Adapteolle siirrettäviä väistötilamoduuleita. Cramo Adapteo on Cramo Oyj:n siirtotilojen vuokraamiseen erikoistunut liiketoimintayksikkö. Siirrettäville moduuleille on tarvetta, kun esimerkiksi kouluille, päiväkodeille, toimistoille ja majoitustiloille tarvitaan väliaikaisesti lisätiloja.
Osapuolet ovat tehneet yhteistyötä vuosia, ja nyt kumppanuus laajenee uudelle liiketoiminta-alueelle. Yhteistyökumppaneita yhdistävät tarkat laadunvalvonnan kriteerit, ja he näkevätkin yhteistyössä monet mahdollisuudet.
– Olemme toimineet vuosia Cramon osatoimittajana, ja olemme iloisia kumppanuuden syvenemisestä. Yhteistyömme tulee olemaan saumatonta; Cramo suunnittelee yhdessä asiakkaan kanssa kuhunkin tarpeeseen räätälöidyn moduuliratkaisun ja me toteutamme sen tehtaallamme ja toimitamme täydellä talotekniikalla varustettuna, sähköineen ja ilmanvaihtoineen, Teräselementin myyntipäällikkö Kari Heinämäki kertoo.
Myös Cramolla moduulien ostotoiminnasta vastaava hankintapäällikkö Lari Laakso on ollut Teräselementtiin tyytyväinen.
– Kaikki on toiminut hienosti – Teräselementti toimittaa laadukkaita tuotteita sovitussa aikataulussa sovittuun hintaan. Nyt vuoden alussa solmittu sopimuksemme koskee osaa energiatehokkaasta C80- moduulijärjestelmästämme. Uskon vahvasti, että jatkossa yhteistyö tulee laajenemaan muihinkin tuotteisiin, Laakso jatkaa.
Lujaa osaamista yhteensä yli 110 vuoden edestä
Teräselementti ja Cramo ovat tahoillaan alansa pitkäaikaisia asiantuntijayrityksiä – Cramo on toiminut reilun kuuden vuosikymmenen ajan ja Teräselementti puoli vuosisataa. Kumppanuutta lujittaa myös toimijoiden maantieteellisesti läheinen sijainti toisiinsa nähden.
– On erinomaista, että toimipisteemme sijaitsevat niin lähekkäin: me Lempäälässä ja Cramo Ylöjärvellä. Tämä tuo yhteistyöhömme ainutlaatuista joustavuutta, Heinämäki Teräselementiltä summaa.
Teräselementti toimitti valmistamiensa moduulien prototyypit Cramolle viime vuonna, ja niiden varsinainen valmistus aloitetaan viikolla 10. Yhteistyösopimus astui voimaan vuoden 2015 alussa.
Tiedote kuvineen luettavissa täällä: https://www.sttinfo.fi/release?releaseId=22720657
Lisätiedot:
Kari Heinämäki, Teräselementti Oy, myyntipäällikkö, puh. +358 50 414 7484
Maarit Auvinen, Cramo Adapteo -liiketoimintayksikkö, suunnittelupäällikkö, puh. +358 400 878 679
Teräselementti Oy on suomalainen teräsrakentamiseen erikoistunut perheyritys. Vuonna 1964 perustetun yrityksen pitkät perinteet takaavat asiakaslähtöisyyden ja korkean asiantuntemuksen. Teräselementti toteuttaa teräshallit, teräsrungot, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet – suunnittelusta ja toteutuksesta aina asennukseen saakka. Lisätietoja: www.teraselementti.fi
Cramo Oyj on palveluyritys, joka tarjoaa kone- ja laitevuokrauspalveluja sekä vuokraa siirtokelpoisia tiloja. Kone- ja laitevuokraus koostuu rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokrauksesta ja vuokraukseen liittyvistä palveluista. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa 360 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Vuoden 2013 liikevaihto oli 660 miljoonaa euroa. Cramon osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.cramo.com.

Jaa artikkeli somessa