Teräselementti rakentaa KVR-hankkeena uudet toimitilat Lohjan Tynninharjun kaupallisen keskittymän alueelle. Rakentaminen aloitetaan kesällä 2024 ja uudet tilat valmistuvat alkuvuodesta 2025 osoitteeseen Maksjoentie 11.

”Lohjan projektimme on jo alkuvaiheessa herättänyt paljon mielenkiintoa. Meillä on hankkeita myös mm. Vantaalla ja Tuusulassa ja useita uusia hankesuunnitelmia Etelä-Suomen alueelle. Tavoitteemme on vahvistaa Teräselementin jalansijaa seudulla ja osaltamme mahdollistaa hyvien toimijoiden levittäytymistä erinomaisille kauppapaikoille”, toteaa Teräselementin toimitusjohtaja Juho Viitala.


Tavoitteena 70 tavarataloa

Puuilolla on tällä hetkellä 45 tavarataloa ympäri Suomen ja se myy mm. työkaluja, rakennustarvikkeita ja vapaa-ajan tuotteita.

”Strategiamme on laajentua ja tavoitteenamme on jopa 70:en myymälän kattava verkosto. Haemme aktiivisesti uusia myymäläsijainteja, joissa on hyvä markkinapotentiaali. Meillä ei ole ollut kysyntään nähden riittävästi toimipisteitä läntisellä Uusimaalla ja Lohja on meille erinomainen paikka avata uusi toimipiste. Olemme myös iloisia, että hyvän sijainnin lisäksi löysimme hankkeeseen hyvämaineisen rakentajan ja investorin”, kertoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.


Kotimainen kuntosaliketju laajentaa kasvualueella

”On hienoa, että pääsemme avaamaan yli 1000 m2:n kokoisen kuntosalin uusiin, upeisiin puitteisiin”, iloitsee Go Go Expressin toimitusjohtaja Hannu Vähätalo. ”Lohjan uusi Go Go Express tulee olemaan ketjun 19:sta keskus ja se täydentää hyvin valikoimaamme Uudellamaalla, joka on yksi kasvualueistamme.”

Go Go Express on kotimainen kuntosaliketju, joka varustaa keskuksensa asiakaslähtöisesti ja nykyaikaisesti. Saleilta löytyy helppokäyttöisiä kuntosalilaitteita, iso toiminnallinen vapaa-painoalue, lukolliset pukukaapit ja kuntosaliohjausta. Kuntosalikeskus avataan alkuvuodesta 2025 ja se tulee olemaan avoinna joka päivä klo 5–24. Henkilökunta on paikalla arkisin klo 8–20 ja viikonloppuisin klo 10–18.

Liikerakennukseen tulee myös kolmas käyttäjä, joka julkaistaan myöhemmin.

Havainnekuva: A1 Arkkitehdit


Lisätiedot
Juho Viitala, toimitusjohtaja, Teräselementti Oy
juho.viitala@teraselementti.fi  | 050 576 7665

Jaa artikkeli somessa