Pirkanmaalainen Teräselementti Oy on saanut merkittävän tilauksen KOy Ideaparkilta. Ideapark laajentaa liikekaupungin pohjoisosaa rakentamalla 15000 m² Autoareenan.
Ideaparkin laajentuessa kauppakeskuksen palveluvalikoima kasvaa entisestään ja autokauppa keskittyy voimakkaasti Pirkanmaalla Lempäälän Marjamäkeen, Ideaparkin Autoareenaan. Laajennustyöt aloitetaan syksyllä 2017 ja laajennusosa valmistuu kesällä 2018.
Ideaparkille toimitettava toimituskokonaisuus on laajuudessaan merkittävä Teräselementille. Teräselementti Oy:n toimitusjohtaja Ville Helenius kertoo Ideaparkin miljoonainvestoinnin sopivan hyvin monipuolisuudessaan Teräselementin tuotantoon.
– Uusi putkilaserimme tehostaa teräskokoonpanojen valmistusta ja siten nopeuttaa teräsrakentamistammekin monipuolisesti ja laaja-alaisesti. Toteutamme Ideaparkille laajennuksen teräsrunko-, julkisivu- ja vesikattorakenteet, kertoo toimitusjohtaja Ville Helenius.
Teräselementti vastaa kohteen kuori- ja teräsrakennesuunnittelusta, valmistuksesta sekä asennuksesta. Teräselementin tehtaalla, Ideaparkin naapurissa, valmistetaan julkisivuissa käytettävät Duetto- ja Composer-julkisivulevyt sekä toteutetaan julkisivukaaren silkkipainetut lasit.
Teräselementti kasvaa vauhdilla
– Teräselementin liikevaihto oli viime vuonna 20,5 M€. Tavoittelemme tänä vuonna hallittua  liikevaihdon kasvua, josta nämä uudet tilaukset ovat tärkeä osa,  toteaa Helenius.
Tällä hetkellä Teräselementti toimittaa teräs- ja julkisivurakenteita muun muassa Tampereen yliopistolliseen sairaalaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lisäksi Teräselementti toteuttaa vuoden aikana kymmeniä tuotantohallikohteita Suomessa.
Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ville Helenius, Teräselementti Oy, 040 539 3488
Projektipäällikkö Jyrki Kumpula, Teräselementti Oy, 044 300 0744
Videon laajennuskohteesta voit katsoa tästä
Teräselementti Oy on lempääläläinen teräsrakentamiseen erikoistunut perheyritys. Vuonna 1964 perustetun yrityksen pitkät perinteet takaavat asiakaslähtöisyyden ja korkean teknisen asiantuntemuksen. Teräselementti Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat teräsrungot, teräshallit, toimitilat, julkisivut, julkisivutuotteet ja facelift-julkisivusaneeraukset sekä Teräslaser-putkilaserleikkaus. Teräselementti Oy toteuttaa kokonaispalveluna asiakkaalleen kohteen arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, valmistuksen, asennuksen ja projektinjohdon. Yrityksen pääkonttori, konepaja, tuote- ja elementtitehdas sekä putkilasertuotanto sijaitsevat Lempäälässä.  
www.teraselementti.fi

Liikerakennukset

KOy Ideapark pohjoispäädyn laajennus, Autoareena 2018

Jaa artikkeli somessa